2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که نه... هرکاری کنی میکروارگانیسمهای اونا با ما متفاوته و حتما تاثیرات خودشو میذاره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

نه گربه بیماری تنفسی میاره مثلا 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ادرار و مدفوع چطور

خودشون دسشویی دارن باید اموزششون‌ بدی ک برن اونجا کارشونو انجام بدن سگ یکی از دوستام هیچ جا جز دسشویی خودش نمیره حتی تو خیابون و اینا صبر میاد ک‌بیاد خونه کارشو انجام بده

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

پس چطور بعضی ها تو خونه چند تا گربه دارند

خب خیلی ها هم مشروب میخورن هنوز عادین 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اوکی نیست ولی نگه می دارم دوتا گربه دارم 

بچه بودم یعنی سی سال پیش گربه داشتم اون موقع هیییچ مشکلی با گربه نداشتم 

اما الان طفلیا یکم بدو بدو می کنن تنفسم مشکل پیدا می کنه قرص می خورم از همین قرصا که واسه آلودگی هوا هم تجویز میشه

لیس می زنه هم خارش می گیرم 🥲

عقیمشون نکردم دوران فحلیشون پدرم در میاد گاهی دلم می خواد عقیمشون کنم

جیش پی پی اگه ظرف خاکشون تمیز باشه سرجاش جیش پی پی می کنن

قبل نمازم با پرزگیر لباسمو تمیز می کنم یا کلا تمیزشو می پوشم

بیشتر اوقات پرزگیر دستمه چون موهاشون زیاد می ریزه

بیرون خونه می رن و میان با خودشون جوجه میارن :/// یه اسپری هم واسه پیشگیری انواع بیماری هاشون می زنم بهشون :))

عقیم بشن مشکلاتشون خیلییی کم میشه اما هنوز قصدشو ندارم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

از نظر بهداشتی خیالت کاملا تخت.  هیچ بیماری مشترکی با انسان ندارند. و خودشون هم بیماری‌زا نیستند.   حتی موی گربه که قدیمی‌ها معتقد بودند بیماری میاره

تنها بیماری گربه به نام توکسوپلاسموز. از طریق مدفوع گربه س. که اونهم اگه به دستت بخوره و به نوعی وارد معده بشه.  یا وارد چشم بشه. که احتمالش،ناچیزه.