2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بجای زرنگ حس کلاه بردار بودن بهم دست میده با دیدن این آدما مگ میشه با ی نفر توی ی رختخواب بخوابی ...

شما یا همسر خوب گیرتون اومده یا هنوز از همسر خوبتون رکب نخوردین که روی سکه رو عوض کنید 😏

میگما اگه همسرش هم پس اندازه مخفی داشته باشه واسه خودش و این دوستت بفهمه چه حسی بهش دست میده.... جز اینکه نسبت به همسرش بی اعتماد بشه و حسی بدی نسبت بهش پیدا کنه، به نظر من رو کیفیت زندگی که زن و مرد بخوان چیزی رو از هم پنهان کنن باید شک کرد

میشه اون شوهرش زیاد بهش میده همه چیزو 3 برابر میگهدیروز برای پسرش ی دست لباس گرفت 1 تمن گفت شد 3 اون ...

من خودم پس انداز بيشتر از دوست شما دارم.

شما سرت توي حساب كتاب باشه متوجه ميشي ك با اين چيزا نميشه

اينارو به شما ميگه ولي بيشتر ازين ميگيره و سيو ميكنه

💕

اون پولو نقد نگه داشتن اشتباهه، ارزشش روز به روز پایین میادباید تبدیلش کنه به طلا

اونهمه طلارو چطوری مخفی کنه

خونه خودس ک نمیشه خونه باباشم زن باباشه قابل اعتماد نیس صندوق امانات هم میگه نمیزارم

کارما💫    

آفرین خوشم اومد. زن باید از این پس اندازا داشته باشه

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

خب چه نقشه ای غیر اینه برا زندگی خرج میکنن !!! به هر حال هرکس نظری داره من نمیپسندم اینکارو چون اگه ...

من پشیمون نیستم چون شوهرم پس اندازنمیکنه.بدونه پس اندازدارم میگیره.البته همش لو دادم.ولی یه بارکه چندماه بیکارشده بوداگه پس انداز من نبودچیکاربایدمیکردم.

میگما اگه همسرش هم پس اندازه مخفی داشته باشه واسه خودش و این دوستت بفهمه چه حسی بهش دست میده.... جز ...

اتفاقا دمش گرم با شما مردا نباید صادق بود شوهرشم داشته باشه خب چ ایرادی داره همش میمونه برای بچه ها

کارما💫    

میگما اگه همسرش هم پس اندازه مخفی داشته باشه واسه خودش و این دوستت بفهمه چه حسی بهش دست میده.... جز ...

قوانین همه علیه زن هست. شوهره بمیره هم چس تومن به زن ارث میرسه. مردا فرق میکنن ماشالله ارث دوبرابر همه چی دارن. زنه که باید برای روز مبادا پول داشته باشه حتما. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.