2777
2789

[QUOTE=384895805]ع6[/QUOTEممنون راستی ویتامین بگین من چقدر قد وزن چشم چی رنگی است و اینکه سال بعد کجا است میخواستم بدانم همسرم الان منا دوست داره یا نه آها همسرم به من خیانت کرده اکه آره با کی ببخشین زیاد شد 

منم میگی لطفا نمره امتحان امروزم چند میشهکاری که هفته بعد میخام اقدام کنم استخدامم میکنن؟حقوق میدن ب ...

اره همش آره 

امتحان امروزت ۱۸

چنان در قید مهرت پایبندم که گویی آهوی سر در کمندم 🫠 بمیرم برای تنهایی آقا💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلا خوبید من گفتم که وزن چشم قدم چقدر است همچنین سال بعد کجا استم اکه جواب بتین خوشحال میشم راستی باردارم گفتین دو ماه بعد میشم من الان در حال اقدامم با این ماه سه ماه میشه درست است یعنی این ماه باردار نمیشم   

سلا خوبید من گفتم که وزن چشم قدم چقدر است همچنین سال بعد کجا استم اکه جواب بتین خوشحال میشم راستی با ...

پس الان باردار شدید ؟ 

مبارک باشه 

سلا خوبید من گفتم که وزن چشم قدم چقدر است همچنین سال بعد کجا استم اکه جواب بتین خوشحال میشم راستی با ...

ببخشید متوجه سوالتون نشدم 

راجع به من میشه بگید چجوری آدمه استم

ببخشید شما اهل کدوم شهری؟ حس کردم لحجه دارید 

ببخشیدا 

مهربونی 

خوش‌قلبی 

خیلی به شوهرت محبت داری 

به فامیل شوهرت احترام میذاری 

اونام دوست دارن 

اینا رو حس کردم

ببخشید شما اهل کدوم شهری؟ حس کردم لحجه دارید ببخشیدا مهربونی خوش‌قلبی خیلی به شوهرت محبت داری به فام ...

سلام عزیزم چی شدی میشه لطف کنی بگی حسن در مورد بارداریم یعنی درست است من الان در حال اقدامم یکم به تشویش شدم سه ماه است که در حال اقدامم شما گفتین دو ماه بعد به تشویش شدم اکه جواب تاپیکم را بتین خوشحال میشم