2821
2789
عنوان

کف بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 28 پست

[QUOTE=384895805]ع6[/QUOTEممنون راستی ویتامین بگین من چقدر قد وزن چشم چی رنگی است و اینکه سال بعد کجا است میخواستم بدانم همسرم الان منا دوست داره یا نه آها همسرم به من خیانت کرده اکه آره با کی ببخشین زیاد شد 

منم میگی لطفا نمره امتحان امروزم چند میشهکاری که هفته بعد میخام اقدام کنم استخدامم میکنن؟حقوق میدن ب ...

اره همش آره 

امتحان امروزت ۱۸

کجا درد تو از تنم بیرون می ره؟! چرا غمم تموم نمیشه؟!چه دور از من باشی ،چه با من تنها شی ،همینه حال من همیشه !

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خداازدهنت بشنوه خیلی خراب کردم حس کردم فقد پاس میشم

نگران نباش 

کجا درد تو از تنم بیرون می ره؟! چرا غمم تموم نمیشه؟!چه دور از من باشی ،چه با من تنها شی ،همینه حال من همیشه !

سلا خوبید من گفتم که وزن چشم قدم چقدر است همچنین سال بعد کجا استم اکه جواب بتین خوشحال میشم راستی باردارم گفتین دو ماه بعد میشم من الان در حال اقدامم با این ماه سه ماه میشه درست است یعنی این ماه باردار نمیشم   

سلا خوبید من گفتم که وزن چشم قدم چقدر است همچنین سال بعد کجا استم اکه جواب بتین خوشحال میشم راستی با ...

پس الان باردار شدید ؟ 

مبارک باشه 

سلا خوبید من گفتم که وزن چشم قدم چقدر است همچنین سال بعد کجا استم اکه جواب بتین خوشحال میشم راستی با ...

ببخشید متوجه سوالتون نشدم 

راجع به من میشه بگید چجوری آدمه استم

ببخشید شما اهل کدوم شهری؟ حس کردم لحجه دارید 

ببخشیدا 

مهربونی 

خوش‌قلبی 

خیلی به شوهرت محبت داری 

به فامیل شوهرت احترام میذاری 

اونام دوست دارن 

اینا رو حس کردم

ببخشید شما اهل کدوم شهری؟ حس کردم لحجه دارید ببخشیدا مهربونی خوش‌قلبی خیلی به شوهرت محبت داری به فام ...

سلام عزیزم چی شدی میشه لطف کنی بگی حسن در مورد بارداریم یعنی درست است من الان در حال اقدامم یکم به تشویش شدم سه ماه است که در حال اقدامم شما گفتین دو ماه بعد به تشویش شدم اکه جواب تاپیکم را بتین خوشحال میشم