2777
2789

باتوجه ب اینکه بهم بی احترامی کرده .و خودشو داره میگیره .دخترم لیست خرید نوشتم ببره مغازه اش اخرش بنویسم بوس؟؟؟هم دلم میخواد زودار اشتی کنیم ۴ روزه هم نمیخوام فک کنه حق با اونه و بی احترامی کرده ..یا صبر کنم ..

خواهش میکنم راهنمایی کنید

اخرش بنویس یکیه دل تنگت شده و میخواد گریه کنه بیا و .....

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیشقدم بشی واسه آشتی تا آخر عمرت باید منت بکشی

سعی کن همیشه نذاری دعوا بشه که نخوای منت بکشی 

و چیز دیگه اینکه تو زندگیت همیشه اینقد باسیاست و جذاب باش که نتونه باهات قهر بمونه و زود بیاد آشتی

وقتی اینطوره . چرا قهر میکنی عزیزم .

خب پس چکار کنم کلی حرف بارم کرد گوشی رو قطع کرد الانم طلبکاره من قهر نیستم الان اون طلب کاره من روال زندگیمو دارم شام وناهرم سرجاشه سلام میکنم سوال میپرسم شام میخوری اینا اما کلاجو سردی شده توخونه

پیشقدم بشی واسه آشتی تا آخر عمرت باید منت بکشیسعی کن همیشه نذاری دعوا بشه که نخوای منت بکشی و چیز دی ...

خب من قهرنیستم مشکل اینه شوهرم تاچیزی بگی بهش بربخوره ممکنه اون حرف اصلا حرف عادی باشه  سریع بدو بیراه میگه بار اولشم نیست بعد منو مقصرمیکته ک اعصابم بهم ریختی وطلب کاره حتی اگ حق بامنه .‌‌اصلا جدیدا ازدلم درنمیاره فقط میگه دیگه کشش ندیم ...منم نمیخوام جو سرد باشه پیش قدم میشم و ازاول اشتباه کردم وخودم اجازه دادم توهین کنه بدترشده..الان چکارکنم

پرو نمیشه خیلی بهم بی احترامی کرد باراولشم نیست

نترس نمیشه این سیاسته زنونس و استفاده از نیروییه که خدا بهت داده و استفاده نکردی ازش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نترس نمیشه این سیاسته زنونس و استفاده از نیروییه که خدا بهت داده و استفاده نکردی ازش

فکر کردی زنایی که سوار شوهراشونن چیکار میکنن ؟