2777
2789
عنوان

شوهرم

501 بازدید | 19 پست

ما مشکل داشتیم خب بعد اینکه خیلی گیرا یه الکی بهانه میگیره که چرا این کارو کردی خیلی هم پیله اصن نمیشه با این آدم زندگی کرد همشم منت می‌زاره این آخر کاریا ورداشته بود واسه(دیگ) دعوا کرده بود اومد گفت چرا نشوستی گفتم باشه الان دارم می‌شورم باز دوباره میگه خوب نشوستی باز دوباره اونم با صدایه بلند بعدش گرفت سر مو زد به زمین که به حدی که بلند شدم از جام سرم گیج میرفت من بخدا اگه بهش چیزی گفته بودم فقط گفتم باشه می‌شورم بعدش اینتوری کرد منم یه تلنگر بهم وارد شد این دفعه رفتم خونه بابام واسه قهر نه واسه جدا شدن الانم پیام داده بعد یه هفته بهم خواستی بیا نخاستی نیا اسکرین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی ناراحتی خودت بشورامابنظردلش جای دگه پربوده سردیگ بهونه کرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

استاترتایپکاقبلت و اکس چی میگن؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم برات ناراحت شدم چون شوهر منم آدم عوضی اگر بچه نداری حتما قبلش مشاوره برین با آدمی ک دست بزن داره ام نابود میشه

مردها هار شدن نمیدونم چرا هرچی جلوتر میریم خشونت‌آمیز زیاد میشه بخدا فیلمای قدیم گنده لات ی محل زن خرابش با ی آب توبه خونه نشین و خوشبخت می‌کرد و غلامش بود و بهشت رو میخرید الان مردها زن میگیرن انگار برده گرفتن غثفقط اذیت میکنن تازه خانوادشون بهش خط میدن 

بخدا دنیا اونقدرام ارزش نداره کسی جای کسی رو تنگ نکرده 

شما بیشتر ب خودت بها بده و اگر پشتوانه. داری جدی برخورد کن

دیگ‌ رو نشستی ؟

دیگ مال خالش بود توش چیزی داشت اومد صبح بخوره خورد رفت بیرون برگشته سر همون دیگ دعوا می‌کنه با صدایی بلند پیله کرده هم میگم دارم می‌شورم همون موقع هم داشتم میشوستم باز تا یه جایی تحمل داری بعدش فشار میاد بهت منم  جیغ  زدم گفتم ولم کن دیگه دارم می‌شورم ب گردنم گرفته برده تو حال میزنع به زمین همش میخاد خودشو جلو بقیه نشون بده دفعه پیش پسر داییش اومده بود خونمون داشت کولر وصل میکرد براش نهارشو گزاشتم توش روغن نداشت منم دیگه نخورده بودم ببینم چتوریع خلاصه گزاشتم گفت روغن ندارع هنوز به دورم چرخیدم برم قابلمه رو بیارم بشقاب و میزنع به زمین من رفتم بالا بعد اومده که چرا بشقاب و جمع نکردی تو حال منو کشوندع جلو پسر داییش منو میزنع

این مرد فهمیده جرئت جدایی نداری و پشتت خالیه خیالش راحته هرکار کنه بازم برمیگردیجداشو عزیزم لیاقت تو ...

خدایی به بابام میگم دیدی چی شد ازدواج هم کردم به همین جور بابامم چیزی نمیگه میگه میخای 5سال دیگه برگردی جدا شدی همین الان جدا شو دیگه

دیگ مال خالش بود توش چیزی داشت اومد صبح بخوره خورد رفت بیرون برگشته سر همون دیگ دعوا می‌کنه با صدایی ...

عزیزم‌ چرا اینقدر اعصابش خرده ؟؟

همیشه همینجور بوده یا الان به خاطر فشار و ... اینجور شده ؟

این مدلی نمیشه زندگی کرد

باید راهی برای اروم کردنش پیدا کرد

خدا رو چه دیدی