2777
2789
عنوان

خانومایی که ازدواج سنتی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 63 پست
سلامت باشی عزیزمدر ازدواج سنتی ،هرچی کفویت بیشتر باشه یعنی اعتقادی ،فرهنگی ،زبان ،تحصیلات ،تعداد اعض ...

مرسی از صحبتای قشنگتون ، ممنونممم

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شما بودم ،همسرم خیییلی ابراز میکرد محبتش رو ولی من کمتر وانگار اون منو بیشتر دوست داشت

ولی الان بعد از ۲۰ سال زندگی پفراز ونشیب اونقدر بهم خوبی کرده،گذشت کرده،پشت وپناهم بوده در مقابل همه ازم دفاع کرده که الان دیگه نفسم به نفسش بند شده 

عشقش رو بهم ثابت کرد ،دیگه نمیتونم ذره ای این همه خوبیهاش رو فراموش کنم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
ببین اگر دنبال اون عشق سوزان رمان ها و فیلم ها هستی شاید نه چون اون به آدم ربط داره در واقع به نظر ...

کاملا متوجهم
راستش من نامزد کردم به تازگی ، همه چیمون خیلی خوبه خیلی با هم خوبیم
ولی فکر میکنم من هنوز بعد از چند ماه معاشرت حس خاصی نسبت به نامزدم پیدا نکردم
و این موضوع یکم نگرانم کرده حقیقتا ..

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

اگر طرف مقابل آدم خودت باشه فرد مناسب زندگیت باشهعاشق میشی و تا آخر عمر عاشق میمونیاگر خدایی نکرده ...

👌👌حیف که  فرهگسازیش نیست ..

ازدواج می کنیم بعد میفهمیم اشتباه کردیم طلاق می گیریم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

یعنی وابستگیه ؟عشقی در کار نیست ؟

فک میکنی اونی که عاشق میشه بعد ازدواج میکنی تا آخرش عاشق میمونه ؟نه والا 

الان چند نفر تو فامیل ما هستن که عاشق بودن و بعد ازدواج کردن

یه عده شون به خون هم تشنه هستن یه عده کمی همچنان با هم خوبن 

زندگی اینقدر سخته که آدم عاشقی یادش میره 

اره واقعا به نظر من مهمه (چون اگر کسی و دوست نداشته باشم نمیتونم تحملش کنم). اما باید اینم در نظر گر ...

کاملا درسته موافقم

کاملا متوجهم راستش من نامزد کردم به تازگی ، همه چیمون خیلی خوبه خیلی با هم خوبیم ولی فکر میکنم من هن ...

یعنی اگه یک روز ازش بیخبر باشی دلتنگش نمیشی،بیقرار صداش نمیشی ؟

مدام گوشیت رو چک نمیکنی شاید پیام بده؟

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
چقدر قشنگگگ خوشبخت باشین در کنار هم عزیز دلممم پس یعنی بعد از ازدواج این عشق و علاقه واستون ایجاد شد ...

بله گلم

البته از اول ازش خوشم اومد و دوران قبل از محرمیت که با هم در تماس بودیم مهر و محبت داشتیم بهم و علاقه به وجود اومده بود

این طوری نبود که ازش بدم بیاد بعد عاشقش بشم

بعد از عقد عاشقش شدم

ایشون هم همون مراسم اول خواستگاری به خانواده اش گفته بود ابن خانم همونی که من همیشه میخواستم

بعد تو دوران آشنایی عاشق شده بود

خدا رو شکر زندگی بالا و پایین داره ولی کنار هم حالمون خوبه

اهان یعنی ایام نامزدی به دلتون نشست و علاقه به وجود اومد بعد یع سوال ، اگر به وجود نمیومد چیکار میکر ...

بله به وجود اومد تو خواستگاری ظاهرش به دلم نشست تو نامزدی اخلاق و رفتار خوبش بود..اگه اگه ظاهرش به دلم نبود همون خواستگاری رد میکردم دیگه.. ظاهر فقط قیافه نه ها چیزی که معلومه مثلا قیافه شغل خونواده..اخلاق رفتار نامزدیم خیلی مهمه

کاملا متوجهم راستش من نامزد کردم به تازگی ، همه چیمون خیلی خوبه خیلی با هم خوبیم ولی فکر میکنم من هن ...

این به شخصیت خودت بیشتر بر میگرده 

باید پذیرای عشق باشی 

وقتی طرف مقابل بهت محبت کنه ازش عشق بگیری طبیعی هست که به مرور بهش علاقه مند بشی 

هروقت خواستم بهش نزدیک بشم یا بی توجهی دیدم با غر شنیدم یا قضاوت شدم یا کتک خوردم یا تحقیر شدم یا .. ...

چقدر تلخه واقعا
معلومه دلت پره فداتشم ...
خیانتی چیزی هم دیدی علنا ؟