2777
2789
عنوان

خانومایی که ازدواج سنتی داشتین

905 بازدید | 63 پست

بعد از ازدواج عاشق شدین یا هیچ وقت عشقو تجربه نکردین ؟

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا ک خیلی وابستشم با وجودی بدخلقیایی ک میکنه دلم نمیاد وبش کنم

یعنی وابستگیه ؟
عشقی در کار نیست ؟

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

بستگی داره به پسر.  یکی بود توی نامزدی عاشق هم شدن ‌چون پسره رفتارش با دختره خیلی خوب بود کلا تایپ هم بودن .

یکی هم هست ۱۰ ساله ازدواج کردند اصلا عاشق هم نیستن . فقط دارن کنار هم زندگی میکنن

ولی من فقط میتونم دربارش گریه کنم...همین!

اگر طرف مقابل آدم خودت باشه فرد مناسب زندگیت باشهعاشق میشی و تا آخر عمر عاشق میمونیاگر خدایی نکرده ...

قشنگ بود ..
یعنی با ازدواج درست و عاقلانه امکان به وجود اومدن عشق هست ؟
اصن وجود عشق چقدر مهمه تو زندگی ؟

الان همه ی زندگیمه،بدون اون هیچم،۲۰ ساله ازدواج کردیم،سنتی

خوشبخت و پایدار باشیننن

عاشق که نه چون از طرف همسرم عشق بی حد و مرز نگرفتم همه چیزش با منطق بود ولی شدیدا دوسش دارم و خداروش ...

درسته
یعنی بعد از ازدواجتون این دوست داشتن و اون حسه به وجود اومد ؟

بستگی داره به پسر. یکی بود توی نامزدی عاشق هم شدن ‌چون پسره رفتارش با دختره خیلی خوب بود کلا تایپ ه ...

به نظرت عشق لازمه ی زندگیه ؟

من دوستش ندارم 

7 صبح میره 12 میاد بعد همش رو مبله بعد شب واسه انداختن تسک خودش هزارتا ادا و غر داره بعد میگه نو همش خونه ای انگار خودش کوه کنده بهداشتی فروشه و همش با زنا حرف میزنه کلا تو این 15 سال خودشو خانوادش جسم و روح و روانپو نابود کردن اصلا دوستش ندارم

عاشق پسر داییم بودم اونم همینطور همه میدونستن زن داییم با خواهراش ژندگیمو نابود کرد تاوانش داد