2777
2789
عنوان

درد و دل

156 بازدید | 16 پست

مرسی از همتون...ما آزمایش ژنتیک دادیم سالم بودیم بارداری سوم هم جنین رو دادن آزمایشگاه ژنتیک اونم سالم بود تمام داروهای مربوط به ایمنی و انعقادی رو مصرف کرده جواب نداد ivig زدم ولی بی فایده بود یعنی کلی بخوام واستون بگم هر دارویی که فکرشو بکنید و هر راهی که فکر کنید من رفتم ولی.... دکتری نمونده که نرفته باشم دارویی نمونده که نخورده باشم.. تمام این راههایی رو هم که تا الان رفتم همه اش با حدس و گمان دکترا بوده چون هیچ کس یه جواب قانع کننده بهمون نداده میگن سقط های شما علت ناشناخته داره.... واقعا کم آوردم 

خدایا کمک کن زیباترین سنفونی زندگیم رو بشنوم (قلب بچه ام رو میگن) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امیدت به خدا باشه من خودمم تقریبا با شمذ همدردم میفهمم چقدر سخته 

شما مشکلتون چیه؟ 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بیاین یزد مرکز درمان ناباروری ایرانه خیلیا جواب گرفتن 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

واسه سقطهای من هیچ مشکلی پیدا نکردن گفتن جز اون شصت درصدی هستی که تو دنیا سقطهاشون علت ناشناخته دارن 

من مرکز یزد هم اومدن ولی همون بار اول بهم گفتن الکی تلاش نکن تو هیچ وقت نمیتونی مادر بشی... نمیدونید اون روز دنیا رو سرم خراب شد 

چن تا سقط داشتی تو چن هفته بوده

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

هم دردیم منم سه تا سفط داشتم ولی هنو نزفتم ببینم مشکلم چیه

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ده تا سقط داشتم تو ماه دوم یا سوم یا قلبشون تشکیل نمیشه یا تشکیل میشه بعد از کار میوفته... سقط هام از هفته شش دارم تا هفته یازده 

من از همون سقط اول یه جفت کفش آهنی پوشیدم و دنبال دلیل میگردم ولی هرچی بیشتر میگردم و جستجو میکنم کمتر به جواب میرسم 

من از همون سقط اول یه جفت کفش آهنی پوشیدم و دنبال دلیل میگردم ولی هرچی بیشتر میگردم و جستجو میکنم کم ...

بعد این مشکل مربوط به شما میشه که گفتن درست نمیشه؟

یا اینکه ژنتیکتون به همسرتون مشکل داره؟

ببخشید واضح میگم یعنی اگه تحمک شما با اسپرم کسی غیر همسرتون ترکیب بشه بازم این مشکل هست؟