مرسی از همتون...ما آزمایش ژنتیک دادیم سالم بودیم بارداری سوم هم جنین رو دادن آزمایشگاه ژنتیک اونم سالم بود تمام داروهای مربوط به ایمنی و انعقادی رو مصرف کرده جواب نداد ivig زدم ولی بی فایده بود یعنی کلی بخوام واستون بگم هر دارویی که فکرشو بکنید و هر راهی که فکر کنید من رفتم ولی.... دکتری نمونده که نرفته باشم دارویی نمونده که نخورده باشم.. تمام این راههایی رو هم که تا الان رفتم همه اش با حدس و گمان دکترا بوده چون هیچ کس یه جواب قانع کننده بهمون نداده میگن سقط های شما علت ناشناخته داره.... واقعا کم آوردم
خدایا کمک کن زیباترین سنفونی زندگیم رو بشنوم (قلب بچه ام رو میگن)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم امیدت به خدا باشه من خودمم تقریبا با شمذ همدردم میفهمم چقدر سخته
شما مشکلتون چیه؟
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم