2777
2789

بزار نگم 

خیلی بچه بودم 

الان بهش فک میکنم خندم میگیره خداروشکر نرسیدم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولیش نوزده سالم بود و دوران دانشگاه

اون اروم و من خیلی اجتماعی

اصلا به هم نمیومدیم ولی عاشقانه میپرستیدمش

همه پشت سرم میگفتن پسره ازش آتو داره که نگهش داشته در این حد به هم نمیومدیم

میمردم براش 

خیانت کرد..

وقتی خودکشی کردم و توی تخت بیمارستان بودم بهم گفت کاش زودتر بمیری هممون از دستت راحت شیم😊

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 

🤣🤣🤣🤣من‌ کوچیک بودم عاشق پسر خالم شده ده سال بزرگ‌تر من ده بودم اون۲۱ تازه رفتم بهش کفتم من عاشقت شدم🤣 گفت بدوبچه الان هورمونات بهم زیخته 🤣😭😭 فراموش میکنی 

واقن هم همین شد ولی 

خودش بعد از ده سال پارسال بهم پیشنهاد داد و کفتم نه هنوزم مجرده

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم!الان حالتون خوبه

بعد از مدت طولانی تراپی و اعصاب روان رفتن و خروار ها قرص ارامبخش سر شدم

یه روزایی از دست پرستارا فرار میکردم

هیچوقت یادم نمیره وقتی با کلی ارامبخشی که به وجودم تزریق شده بود تو شهر غریب بی کس فرار کردم از دست پرستارا که بقیه امپولارو بهم تزریق نکنن

توی خیابونا عین دیوونه ها راه میرفتم و خنکی باد زمستونی تو صورتم میزد حس میکردم دارم روی ابرا راه میرم نمیدونستم کجام از بس گیج ارامبخشا بودم

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 
خدا نکنه عزیزمایشالا هیچکس تجربش نکنه😘

منم مث تو تجربه کردم اجی حتی سخت تر از تو من تو خیابون ی روز دیدمش خودمو  میکشیدم ب  آسفالت بش التماس میکردم توروخدا برگرد گریه میکردم تو شلوغی خیابونا اخر مامورا بردنم بخش روانی ها ۳ ماه بستری بودم 

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️