2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من اولش شیر نداشتم ولی طبق گفته دکتر اول بش سینه میدادم بعد شیر خشک حالا بعد از 40 روز شیرم خوب شده رگ میکنه تو دهنش میترسه نمیخوره با شیر دوش هم میدوشم باز هم فایده نداره دیگه مجبورم میدوشم بش میدم 

مثل ساحل آرام باش تا دیگران مثل دریا بی قرارت باشند.

منظورت اینه گه بد سینه میگیره،؟چند ماهشه.نوزاد من ۴ ماهشا و یه مدت اینجوری بود منم به زور بهش نمیدادم چون بدتر لج میکرد.میذاشتم اروم می شد و بعد بهش تو خواب شیر میدادم.یه دوره اس خکب میشه نگران نباش.

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪

اخ گفتید این سوال منم هست دخترم به محض اینکه وارد چهار ماه شد بد سینه میگیره تو بیداری که اصلا شیر نمیخوره نفخ شدید هم داره از گرسنگی گریه می‌کنه اما شیر نمیخوره 😭😭😭😭😭

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
چطوری؟ انقدر گریه میکنه 

بذار گريه كنه. سينه بذار دهنش. 

عادت كنه به شير خشك ديگه سينه نميگيره. دوشيدن هم پدرتو در مياره. 

ممكنه هم رفلاكس داشته باشن كه شير نميخورن زياد. يه سونو ببر

منظورت اینه گه بد سینه میگیره،؟چند ماهشه.نوزاد من ۴ ماهشا و یه مدت اینجوری بود منم به زور بهش نمیداد ...

چقدر طول می‌کشه دوره اش ؟ من فک کردم فقط مشکل دختر منه که خیلی نگرانش هستم

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
بذار گريه كنه. سينه بذار دهنش.  عادت كنه به شير خشك ديگه سينه نميگيره. دوشيدن هم پدرتو در ميار ...

مشکلی نداره ، تنبله شیشه شیرو سریع میگیره ولی سینه نه انقدر گریه میکنه تا کبود بشه 

مثل ساحل آرام باش تا دیگران مثل دریا بی قرارت باشند.

اگه باهاش لج کنی تو ذهنش مدت طولانی تری میمونه و لج میکنه بعد دیگه تا بزرگیش باید با قاشق دنبالش بدویی.هر وقت نخواست نده.دختر من هنوزم میکنه این کارو اما کمتر شره چون زورش نکردم گرسنه شده خودش خورده.ایشالا که زودی خوب شن‌فکد کنم گشنشون نیست که اینکارو میکنن دیگه

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪