2777
2789
عنوان

فریززخم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۸ هم جزو پر خطر هاس.شاید مربوط به همونه منم خیلی نگرانم.

بی خیالی طی کن چون هرچی استرس داشته باشی بدتره.

بله پرخطره

شماچه‌تایپی هستی؟

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

منم شنیدم عسل خوبه ولی خب باید طبیعی باشه

من طبیعی کوه و اینارو که پیدانکردم.سخته پیداکردنش. ولی از کندودار یه مقدار عسل کندو گرفتم. اونم نه گرونترینش. متوسطش. بعدم به اندازه یه شیشه مرباشو جدا کردم براخودم که اونم نصفش مصرف نشد. فقط یه هفته بود فکرکنم.شبا استفاده میکردم که نریزه

اگههه خواستی امتحان کنی قبلش رو قسمت بیرونی امتحان کن ببین الرژی نداشته باشی

دردم از یار است و درمان نیز هم
من طبیعی کوه و اینارو که پیدانکردم.سخته پیداکردنش. ولی از کندودار یه مقدار عسل کندو گرفتم. اونم نه گ ...

ممنون بابت راهنماییت.🌹🌹

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

۵۸😭

برای زگیل تناسلی یه قرص برای تقویت سیستم ایمنی هست که متخصص زنان تجویز میکنه.این دیگه علمیه طب سنتی نیست😄

حاوی قارچ شیتاکه هست انگار

یکیش اسمش پاورفیته فکرکنم

ولی متاسفانه گرونن

درمورد اثربخشیشون نخوندم بجز چندتاپیک اینجا

۵۸😭

برای زگیل تناسلی یه قرص برای تقویت سیستم ایمنی هست که متخصص زنان تجویز میکنه.این دیگه علمیه طب سنتی نیست😄

حاوی قارچ شیتاکه هست انگار

یکیش اسمش پاورفیته فکرکنم

ولی متاسفانه گرونن

درمورد اثربخشیشون نخوندم بجز چندتاپیک اینجا