2777
2789
عنوان

بانک آینده واقعا ورشکسته شد

406 بازدید | 14 پست

بانک اینده واقعا ورشکسته شده؟

تکلیف پیرمرد بازنشسته مثل پدرم چیه که تمام دارایی نقدیشو گذاشته بانک  که سودش رو بگیره بزنه به زخم زندگیش چی میشه؟؟؟

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولا رو بالا کشیدن فرار کردن؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

فاسد بود، یکی از عامل‌های تورم تو کشور همین بانک بود، نمیدونم چه برنامه ای برای بعدش دارن

خودم تصمیم گرفتم امضا رو حذف کنم، چون دیگه مطلب قبلی که باید میدیدید دیدید🙂 گفتم شاید یه عده ناآگاه باشن و کمی چشماشون باز بشه. آدم حلال زاده مردم رو فریب نمیده👋

فردا صبح از بانک در بیاره خب

بهش گفتن فعلا نمیتونیم سپرده رو بهتون بدیم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

فاسد بود، یکی از عامل‌های تورم تو کشور همین بانک بود، نمیدونم چه برنامه ای برای بعدش دارن

خب چرا بانک مرکزی تاییدش کرد...خدا لعنتشون کنه....مردمو بدبخت کردن

خب چرا بانک مرکزی تاییدش کرد...خدا لعنتشون کنه....مردمو بدبخت کردن

بآنک مرکزی کلی پول ریخت تا ورشکست نشه ولی همه رو نابود کرد، همه رو بین خودشون تقسیم کردن، بانک‌ها سیستمشون فاسده

خودم تصمیم گرفتم امضا رو حذف کنم، چون دیگه مطلب قبلی که باید میدیدید دیدید🙂 گفتم شاید یه عده ناآگاه باشن و کمی چشماشون باز بشه. آدم حلال زاده مردم رو فریب نمیده👋

چند روز پیش باک مرکزی اعلام کرد شمارش معکوس انحلال مگه خبرا نمیخونی؟ گفت بار اول 50 میلیون و باقی سپ ...

یعنی بانک مرکزی پول سپرده گذارهارو میده؟