2777
2789
عنوان

حالم از قیافم بهم میخوره دیگه

115 بازدید | 10 پست

بچه ها من سینگلم و هیچکس بهم پیشنهاد نمیده همه ی اطرافیانم میگند تو قشنگی یعنی معمولی روبه بالایی حتی کلی قسم و آیه ک واقعا میگیم ولی من خودم حس میکنم خیلی زشتم خیلیی حس میکنم دلیل سینگلیمم همینه چکار کنم اخه😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسریم که عزرائیل منو ببینه فرار میکنه همه رفیقامم سر به سرم میزارن سر همین موضوع الان حدودا سه چهار سالی میشه هیچ مدل مویی ندارم همیشه یدست با ۳ میل موهامو میزنم صاف و یدست میشه. من معتقدم ویژگی های ظاهری هیچ تاثیری در معنای زندگی نداره.معنابخش زندگی ویژگی های اخلاقی و رفتاری هست. با اینحال فردی خونسرد هستم با اعتماد به نفس مناسب و خلق و خوی نسبتا ثابت برای همین با وجود نبود ویژگی های ظاهری خاص، مورد اعتماد و احترام دوستانم هستم و میدانند به من میتوانند تکیه کنند.  همیشه رابطه ام با اجتماع خوب بوده و تمام نیاز های اجتماعیم ارضا شده