2777
2789

ما اگه بخوایم خونه بخریم باید سی سال صبر کنیم تا بشه سه چهار میلیارد جمع کنیم خونه بخریم .

زمین های مسکونیه خالی  هم خودشون دو سه میلیارد قیمتشونه .

تو فکر این بودیم زمین باغی بخریم چون زمینای باغی چهارصد پونصد میلیونه . بعد تو زمین باغی خونه بسازیم ذره ذره . اول فقط یه اشپذخونه و حال بسازیم بعد چند سال بعد اتاق هم بهش اضافه کنیم .

ولی مثل اینکه اگه بفهمن زمین باغی رو برداشتی توش خونه ساختی شهرداری میاد تخریب میکنه ، ینی همه جوره راه رو واسمون بستن .

نمیدونید چه جوری میشه زمین باغی رو مسکونی کرد بودنه اینکه یکی دو میلیارد به شهرداری باج داد؟ 

دیگه قانون همینه. برید زمین خالی بگیرید که مجوز مسکونی داشته باشه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم میگن تغییر کاربری و اینطویه که چندسال مثلا زمین کشاورزی رو کشت نمیکنن بعد تغییر کاربری میدن

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

فک نکنم بشه

شدن که میشه ولی اگه نفهمن راحتی ،

بفهمن میان تخریب میکنن .

خیلی ها هم به شهرداری پول میدن تا زمین باغی رو مسکونی کنن .

ولی اینکه پول ندی تو زمین خدا خونه بسازی نمیشه .

اونم با حقوق وزارت کار ۱۲ میلیونی ، ازت دو میلیارد باج میخوان 

شدن که میشه ولی اگه نفهمن راحتی ،بفهمن میان تخریب میکنن .خیلی ها هم به شهرداری پول میدن تا زمین باغی ...

خب اون دور و اطرف خونه هست؟؟آب و برق و گاز چی؟خب وقتی غیر قانونیه نمیشه دیگع

هست  ، ویط شهره 

دورش اپارتمانه .

همشون خونه ن ولی اینو طرف صاحابش نرفته به شهرداری باج بده همون باغی مونده .

البته نه درختی داره نه چیزی اصلا باغ نیست فقط اسمش زمینه باغیه 

ولی تا به این ح رو م زاد ه ها پول مقت ندیم نمیتونیم تو زمین خدا پناهگاه بسازیم با حقوق وزارت کار ماهی ۱۲ میلیون باید سی سال کار کنیم و نخوریم تا بشه خونه  یا زمین مسکونی خرید 

انگار کشورمون غارت شده که ما نیروهای ارزان قیمته ایرانی ارزشه حتی یه تیکه یه وجب از خاک کشورمونم نداریم 

لعنت لعنت لعنت 

به باعث و بانیش و غارتگر های مملکتمون 

دیگه قانون همینه. برید زمین خالی بگیرید که مجوز مسکونی داشته باشه

پول نداریم 

پول داشتیم که همون خونه میخریدیم 

با حقوق ماهی ۱۲ میلیون وزارت کار تازه سی سال بعد تو ۵۰ سالگیم اگه هیچی نخورم میتونم خونه بخرم 

پول نداریم پول داشتیم که همون خونه میخریدیم با حقوق ماهی ۱۲ میلیون وزارت کار تازه سی سال بعد تو ۵۰ س ...

دیکه باید زمین بخرید وبعد یه مدت بفروشید ـبخواید غیر قانونی ساخت و ساز کنید قطعا شهرداری تخریب میکنه هم پولتون سوخت میشت از اینورم گند برابر باید خسارت بدید.. تو ساست یادمه یه کاربری با همسرش همین کارو کرده بودن هم خونه رو تخریب کردن هم شوهرش افتاده زندان 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دیکه باید زمین بخرید وبعد یه مدت بفروشید ـبخواید غیر قانونی ساخت و ساز کنید قطعا شهرداری تخریب میکنه ...

فرار میکنیم از این ح ک وم ت اشغال که زندگیمونو نابود کرده اندازه سگ هم ارزش نداریم ما ایرانیا برای این   ر ژ ی م