2777
2789

ممنونم که اومدین😍😘

آقا من دخترم 13 سالشه نمیدونم برا بیرون چه طوری بپوشه اصلا مانتو نمیپوشه

میشه عکس بفرستین تورو خدا♥️

یا اینکه بگین دختر خودتون برا بیرون چطوری میپوشه خواهش میکنم بگی دوستان😘♥️

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

۳ نفر مهربون تو سایت پیدا میشه 

تاپیک اخرمو گزارش بزنن بترکه ؟

علت گزارش بزنید تاپیک شخصیه

هر کی گزارش زد لایکم کنه مرسی 💕

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش کت بلند بخر که خشتک و باسنش رو بپوشونه 

+  شلوار بگ 

+ یه شال خوشگل 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بستگی داره به پوشش شما و دوستای صمیمیش و از طرفی طوری که عادتش دادین تا حالا

معمولا دوستاش راحتم منم کاری ندارم بهش

ولی سوالم اینه چیه بپوشه مثلا شلوار جین می پوشه با تیشرت ولی دوست ندارم میبینم این همه دخترا خوشگل و زیبا می‌پوشم یکم بگین چطور مثلا ویا بپوشه با چیا

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

برا تابستون هم کت بپوشه

شومیز بلندم خوبه 

که باسن و خشتکش معلوم نباشه