2777
2789
عنوان

تمیزید یا کثیف⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 3671 بازدید | 93 پست
چجوری طاقت میاری؟ صبح بیدار میشی بااون صحنه رو برو میشی حالت بد نمیشه؟ انرژی منفی نمیگیری؟ من نمیگم ...

خوشبحالت کلا خوشبحال کسایی ک مثه تو هستن کاش منم تنبلم اینجوری بودم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزممم. چرا تنبل باشی؟همه چی حد وسطش خوبه

عادت کردم خاک تو سرم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من طاقت میارم چون از ظرف شستن متنفرم دوست ندارم بیش از یکبار در روز ظرف بشورم اگر دو تیکه باشه برم ب ...

ماشین کوچیک بگیر ازین رومیزیا بزن سریع بشوره

منم از ظرف شستن و لباس پهن کردن متنفرم ولی طاقتمم نمیگیره بمونن سریع میشورم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
ماشین کوچیک بگیر ازین رومیزیا بزن سریع بشورهمنم از ظرف شستن و لباس پهن کردن متنفرم ولی طاقتمم نمیگیر ...

الان یکم شستم دیدم نمیتونم تازه فردام باید فکر کنم چی درست کنم دوباره ظرف کثیف😬

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ماشین کوچیک بگیر ازین رومیزیا بزن سریع بشورهمنم از ظرف شستن و لباس پهن کردن متنفرم ولی طاقتمم نمیگیر ...

میگن ماشین کوچیکا خوب نیست خونمونم جا ظرفشویی بزرگ نداره🥴

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من از همه کاری متنفرم الخصوص ظرف😭😭 خاک تو سرم کارای خونه خودمم نمیتونم بکنم امثال من باید شاهزاده ...

من امروز هیچ کار نکردم فقط دراز کشیدم

یه هفته درگیر مراسم پسرعموم بودیم هم خسته بودم هم روحیه نداشتم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
خوشبحالت کلا خوشبحال کسایی ک مثه تو هستن کاش منم تنبلم اینجوری بودم

خودت باید بخوای عزیزم از یجا شروع کنو تنبلی رو بزار کنار 

بخدا بدون استثناهرروز جارو برقی و پاک کردن سرامیکا شستن لباسا و هر وعده بلافاصله شستن ظرفا رو انجام میدم شامم رومیزارم  تا4ظهر بعد دوش میگیرم5شوهرم میاد خونه (چون پسرم2سالشه و زیاد کثیف کاری داره هرروز انجام میدم) 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
میگن ماشین کوچیکا خوب نیست خونمونم جا ظرفشویی بزرگ نداره🥴

چرا مارک خوب بگیری جواب میده 

الان یکم شستم دیدم نمیتونم تازه فردام باید فکر کنم چی درست کنم دوباره ظرف کثیف😬

😂😂😂😂من عاشق اشپزیم از الان منتظرم فردا بشه  غذادرست کنم. ظرفارو نزار تلنباربشه هرچی کثیف شد بلافاصله تو دستت بشور وقتی جمع میشه زیاد میشه ادم حوصلش نمیگیره و سختش میاد بشوره

😂😂😂😂من عاشق اشپزیم از الان منتظرم فردا بشه غذادرست کنم. ظرفارو نزار تلنباربشه هرچی کثیف شد بلاف ...

فردا چی درست میکنی؟

مثلا چی خوبه ؟

من کلا با ماشین ظرفشویی مخالفم برای همین خیلی اطلاع ندارم ولی مارکایی مثل سامسونگ  ال جی کنوود زیمنس همیشه باکیفیتن

فردا چی درست میکنی؟

ناهار ماکارونی دارم شامم نخود خیس کردم از دیروز میخوام فلافل درست کنم برادرشوهرم دوست داره براش ببرم