2777
2789
عنوان

تمیزید یا کثیف⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 3671 بازدید | 93 پست

تمیز و زرنگم😎😎😎

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ناهار ماکارونی دارم شامم نخود خیس کردم از دیروز میخوام فلافل درست کنم برادرشوهرم دوست داره براش ببرم

مرسی فردا منم ماکارونی. میپزم چه حوصله داری واسه برادر شوهرتم میبری😂 خدا یکم از این حوصله ها بمنم بده😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی فردا منم ماکارونی. میپزم چه حوصله داری واسه برادر شوهرتم میبری😂 خدا یکم از این حوصله ها بمنم ب ...

برادرشوهرم خونع بغلیمون هستن مثل پدرم. دوسشون دارم خونه اصلیشون تهرانه گاهی برای عوض کردن اب و هوا میاد اینحا بعد هرجی درست کنم ببرم انقدربالذت میخوره و تعریف میکنه کیف میکنم برای همین هربار بیاد چیزایی که دوست داره درست میکنم میبرم 🥰خانومشم دستپختش عالیه ولی چندسالیه خیلی حوصله اشپزی نداره بنده خدا 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
الان یکم شستم دیدم نمیتونم تازه فردام باید فکر کنم چی درست کنم دوباره ظرف کثیف😬

میدونی چی برا منو‌تو خوبه؟ اینکه فقط ظرف یکبارمصرف بخریم و سفره یکبارمصرف بعد غذا همه رو جمع کنیم یجا پرت کنیم😂😂😂

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ناهار ماکارونی دارم شامم نخود خیس کردم از دیروز میخوام فلافل درست کنم برادرشوهرم دوست داره براش ببرم

وای چقدر از خانومایی مثه شما خوشم میاد 😍 منم دوسه ماه اول زندگی مون اینجوری شور و شوق داشتم خونم تمیز بود و زرنگ بودم اما الان حتی مدتیع عادت کردم تا ساعت یک ظهر بخوابم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

میدونی چی برا منو‌تو خوبه؟ اینکه فقط ظرف یکبارمصرف بخریم و سفره یکبارمصرف بعد غذا همه رو جمع کنیم یج ...

منم همینو میخواستم بگم فقط ظرف یکبار مصرف حتی واسه مهمون من هر وقت مبخوام لااقل لیوان یکبار مصرف بذارم تو مهمونیا مادرم میگه خجالت بکش چند تا لیوانم نمیاری  انگار جهیزیه بهت ندادم دست خالی فرستادمت آبرو میبری

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
منم همینو میخواستم بگم فقط ظرف یکبار مصرف حتی واسه مهمون من هر وقت مبخوام لااقل لیوان یکبار مصرف بذا ...

😂😂 من یبار اینو تو جمع خانواده شوهرم گفتم

گفتم چقد خوب میشد اینجوری بشه انجام داد بعد خواهر شوهرم گفت تورو خدا هیچوقت این کارو نکنیا زشته اون خانومایی ک این‌جوری میکنن بی شخصیتن برا خودت بده 😂😂

😂😂 من یبار اینو تو جمع خانواده شوهرم گفتمگفتم چقد خوب میشد اینجوری بشه انجام داد بعد خواهر شوهرم گ ...

عه واقعا چی میشد فامیل باشعور داشتیم درک کنن ظرف یکیار مصرف ارزش اون. غذا رو کم نمیکنه ما قابلمه و قاشق چنگال میشوریم یکم بار رو دوشمونو کم کنن🤧

وای چقدر از خانومایی مثه شما خوشم میاد 😍 منم دوسه ماه اول زندگی مون اینجوری شور و شوق داشتم خونم تم ...

من خودم. سالای اول اینطور بودم باعشق و علاقه بع کارام میرسیدم سال4.5همه چی تغییر کرد تنبل بی حوصله اضافه وزن بدخلق بدشدن رابطم باهمسرم، صبح تاشب فقط تو گوشی بودم کارام میموند یجا دیدم دیگه داره زندگیم خراب میشه شوهرم داره دور میشع ازم و زتدگیم سیاه سفید شده یهو تصمیم گرفتم به تغییر رژیم و ورزش و شروع کردم کلی وزن کم کردم انرژیمو بردم بالا کارامو سروقت انجام دادم گوشیرو محدود کردم به خودم و زندگیم رسیدم و الان که12سال از زندگیمون میگذره هم. خودم از خودم و زندگیم راضیم هم شوهرم خیلی بهم وابسته ونزدیک شده 

خودت باید بخوای تا درست بشه همچی

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
عه واقعا چی میشد فامیل باشعور داشتیم درک کنن ظرف یکیار مصرف ارزش اون. غذا رو کم نمیکنه ما قابلمه و ق ...

😂😂😂😂

من خودم. سالای اول اینطور بودم باعشق و علاقه بع کارام میرسیدم سال4.5همه چی تغییر کرد تنبل بی حوصله ا ...

شوهر منم متاسفانه نه بهم علاقه داره نه دوسم داره همشم میگه بخاطر تنبلیت و بی نظمیت و شلخته بودنت ازت سرد شدم چون شوهرم آدم تمیزیه اما من همیشه میگفتم اینا بهانه اش هست اما حالا که دیدم شمام اینو گفتی گفتم شاید واقعا دلیلش این باشه 

من متاسفانه آب بردتم خودمو میزارم جای بچم از همچین مادری متنفر میشم هنوز دو سالو نیمشه متوجه نمیشه اما خب باید ی تغییر ب خودم بدم حداقل بخاطر بچم گناه داره

صبح ک اصلا اصلا خوشم نمیاد بیدار شم حتی صبحانه بخورم که برسه ب اینکه ب شوهرم و بچم صبحانه بدم😖 تا لنگ ظهر خوابم بعد ک بیدار بشم با کلی عجله و اعصاب خوردی ی غذای مزخرف درست میکنم

قبلنا ک تازه عروس بودم همه عاشق دستپختم بودن همهههه 

پدرشوهرم می‌گفت غذا فقط دستپخت تو ب دلم میشینه 

اما الان حتی غذا هامم خوشمزه نیست نمیدونم چرا 

خونه ک همیشه نامرتب حال خوش ک ندارم حوصله ک ندارم اصلا داغونم😔😔😔

من تمیزواقعا ادعام نمیشه خیلی حساسم وسواس گونه کار های ریز رو تمیز انجام میدم و بابتش خوشحالم

خوشبحالت کاش منم ی ذره وسواسی داشتم الان این حالو روزم نبود بنظرت چکار کنم منم وسواس بگیرم؟

شوهر منم متاسفانه نه بهم علاقه داره نه دوسم داره همشم میگه بخاطر تنبلیت و بی نظمیت و شلخته بودنت ازت ...

تو چندسال پیش منی کاملا درکت میکنم

ولی اگر اینجوری ادامه بدی زندگیت. از دست میدی 

کاملاااا درکت میکنم ولی ازت خواهش میکنم به خودت کمک کن 

ویس های عرشیانفر رو دانلود کن و گوش بده خیلی بهت انرژی میده 

صبح سعی کن هرروز نیم ساعت زودتر از روز قبل بیدار بشی به خودت برس خودتو دوست داشته باش 

چند روز روشتو عوض کن بعد تغییراتو احساس میکنی و خ شت میادو ادامه میدی

تو چندسال پیش منی کاملا درکت میکنمولی اگر اینجوری ادامه بدی زندگیت. از دست میدی کاملاااا درکت میکنم ...

ای خدا منو لعنت کرده نمی‌دونم چرا اراده ندارم 😐 خدا کنه بتونم همین روزا شروع کنم عوض بشم