2777
2789
عنوان

تمیزید یا کثیف⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 3671 بازدید | 93 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تمیزم. ممکنه الان خونه بهم ریخته باشه و اسباب بازی و خرت و پرتای بچه و دو تا کوسن رو زمین باشه، ولی جایی کثیف نیست. سرامیکا تمیزن، جایی گرد و خاک نیست، بچه جایی رو نجس نکرده، گاز و کاشی اشپزخونه و سینک تمیزن.

خودمم لباسی که پوشیدم تمیزه و صورتمم شستم و مسواکمم زدم. 😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم عین تو دقیقااز کار خونه بیزااارم

باور کن یه هفته اس لباسای تو کمدو ریختم بیرون ک مرتب کنم هنوز دست نزدم بهشون 😑 تنها کاری ک میکنم یا حموم رفتنه یا لباس تو لباسشویی انداختن ولی خداروشکر میکنم ک حداقل تو این دو مورد فعالم وگرنه دیگه شوهرم از خونه مینداختتم بیرون

سابقه نداشته لباسی ک حتی ی لکه داشته باشه بپوشم یا بو بده شلوارم ک هر روز عوض میکنم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

همیشه به مادرم میگفتم چرا تا یک طرفی کثیف میشه یا وسیله ای رو زمین بدو بدو می‌کنی الان دقیقا راه ماد ...

دم مادرت گرم اینجوری کارا روی هم نمیوفته 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بیشتر انگار سینک تو ظرفاست از بس زیاده 🤧

چجوری طاقت میاری؟ صبح بیدار میشی بااون صحنه رو برو میشی حالت بد نمیشه؟ انرژی منفی نمیگیری؟ من نمیگم خیلی تمیزم ولی همیشه قبل خواب یا قبل بیرون رفتن ازخونه همه جارو مرتب میکنم که برگشتم از تمیزی خونه نالم خوب بشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
باور کن یه هفته اس لباسای تو کمدو ریختم بیرون ک مرتب کنم هنوز دست نزدم بهشون 😑 تنها کاری ک میکنم یا ...

نه من به یه هفته نمیرسه نهااایتا دو روز

چون شوهرم غر میزنه🥴

ولی خودم هر روز حمومم

تمیزم. ممکنه الان خونه بهم ریخته باشه و اسباب بازی و خرت و پرتای بچه و دو تا کوسن رو زمین باشه، ولی ...

دقیقا ی همسایه داشتم اونم اینجوری بود بچه هاش همیشه خونه رو ریختو پاش میکردن اما تمیزی موج میزد تو خونه اش همیشه سرامیکا تمیز یدونه اشغال رو فرشا نبود گاز و سینک همیشه برق میزد کلا همه چیش تمیز بود اما خونه اش بهم ریخته ک اونم تقصیر بچه هاش بود اما من بخدا چون تنبلم یبار تمیزکاری میکنم تا چن هفته دست ب سیاهو سفید نمی‌زنم 😭😭😭

ظرفاتو شستی یا مثه من تو سینکه؟

من از ظرف شستن خیلی بدم میاد

ولی جارو و جمع و جورمشکلی ندارم

یه مدت خیلی میخوابیدم به خاطر داروهام وای از خودم حالم به هم میخورد

حالا دیگه خوبه بد نیست

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
جاری استارتر اون تاپیکی نکنه ای بابا😂

ن اونو دیدم یهو یاد خودم افتادم گفتم بینم چن نفر مثه منن

چجوری طاقت میاری؟ صبح بیدار میشی بااون صحنه رو برو میشی حالت بد نمیشه؟ انرژی منفی نمیگیری؟ من نمیگم ...

من طاقت میارم چون از ظرف شستن متنفرم دوست ندارم بیش از یکبار در روز ظرف بشورم اگر دو تیکه باشه برم بشورم دیگه دیگه ظرف کثیف شه اون روز نمیشورم خیلی عذاب آوره برام

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من از ظرف شستن خیلی بدم میادولی جارو و جمع و جورمشکلی ندارمیه مدت خیلی میخوابیدم به خاطر داروهام وای ...

من از همه کاری متنفرم الخصوص ظرف😭😭 خاک تو سرم کارای خونه خودمم نمیتونم بکنم 

امثال من باید شاهزاده دنیا میومدیم ک نوکر و خدمتکار تو خونه داشته باشیم آخه از شدت تنبلی ب زور دستشویی میریم 😂😂😂