2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربی؟

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بخون یعنی تا الان تستی نزدی؟ رشته چیه ؟ پایت چطوره؟هدفت چیه؟

نه خیلی زیستم خوبه پایه یازدهم تستاشو بین 80 تا 90 درصد میزدم 

تجربی

دندون پزشکی دوست دارم اما پایم ضعیفه ،هوشم خوبه اما این دوسال و بیشتر تفریح کردم تا سال کنکور بشینم بخونم

بله

زیست و شیمی رو از دهم شروع کن

فیزیک رو از هر پایه ای که برات مشکل تره

هر وقت ی پایه رو تموم کردی برو سراغ پایه بعدی

همراه هم پیش نبر که به هم ور میشه اصولا

تابستون آزمون ثبت نام نکن از مهر برو

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

کنکور 1405 ام و چیزی بلد نیستم که آزمون بزنم

اشتباه شد فکر کردم کنکوری هستی 

این دو هفته رو استراحت کن و بگرد دنبال برنامه و منبع و استراتژی برای سال کنکور پیشنهاد من اینه

اگه هم داری شروع کن

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

نه خیلی زیستم خوبه پایه یازدهم تستاشو بین 80 تا 90 درصد میزدم تجربیدندون پزشکی دوست دارم اما پایم ضع ...

پایت رو جمع کن اولویته 

با ازمون پیش برو 

مبحثی هم میتونی بخونی مثلا تابع کامل جمع کنی باز مباحث دیگه 

ازمون بزن برا زیست بیشتر شنیدم از خیلیا میگن واسه زیست ازمون از کتاب تست تاثیر گزار تره 

زیست و شیمی رو از دهم شروع کنفیزیک رو از هر پایه ای که برات مشکل ترههر وقت ی پایه رو تموم کردی برو س ...

مرسییییییی 

پی از فردا زیست و شیمی رو شروع میکنم و تقویت میکنم بعدم از سر برج با مشاور صحبت میکنم

بنظرت روزی چند ساعت خوبه بخونم

و اینکه مشاوره حتما لازمه

مرسییییییی پی از فردا زیست و شیمی رو شروع میکنم و تقویت میکنم بعدم از سر برج با مشاور صحبت میکنمبنظر ...

ی کوچولو استراحت کن بعد امتحانات بعد شروع کن

مشاور حضوری خوب میشناسی میتونه بهت کمک کنه

نمی‌دونم چطور بخونم خیلییییی استرس دارم

عزیزم تو زمان داری استرس چی

ببین اگه ازمون ثبت نام کنی که عالیه

اگرم ثبت نام نکردی برنامه یه ازمونو دانلود کن و طبق اون پیش برو بهترین راه و مطمئن ترین راهه

اشتباه شد فکر کردم کنکوری هستی این دو هفته رو استراحت کن و بگرد دنبال برنامه و منبع و استراتژی برای ...

مرسی از پیشنهادات 

میخام زیستو از پایه بخونم حداقل بگم کارم راحتتر میشه