shabany مدیر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1747 عنوان کنکوری ها | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 36 پست از فردا میخام کنکور رو شروع کنم تا الان بیشتر امتحانا و خراب کردم در حد پاس شودن میخام حداقل کنکورو از دست ندم نمیدونم از چه پایه ای شروع کنم و چی بخونم این دو هفته رو دو هفته بعد قراره شماره بگیرم لطفا راهنمایی کنید از چه پایه ای بخونم و چه درسایی 1404/03/16 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabany مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1747 ی کوچولو استراحت کن بعد امتحانات بعد شروع کنمشاور حضوری خوب میشناسی میتونه بهت کمک کنه آخه چون این چند وقت کم کاری کردم حداقل یکم پیامو تقویت کنم از روزی 5 ساعت شروع میکنم
shabany مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1747 عزیزم تو زمان داری استرس چیببین اگه ازمون ثبت نام کنی که عالیهاگرم ثبت نام نکردی برنامه یه ازمونو دا ... بنظرت دندون قبول میشم؟اراده و حافظم خوبه آزمون قلم چی خوبه یا گاج و ماز بنظرت؟و اینکه بنظرت سال کنکور هیچ کلاسی ثبت نام نکنم بده؟
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8256 بنظرت دندون قبول میشم؟اراده و حافظم خوبه آزمون قلم چی خوبه یا گاج و ماز بنظرت؟و اینکه بنظرت سال کنکو ... اره چرا قبول نشی اگه خوب بخونی قبول میشی حتماازمون ماز هم سطحش خوبه هم خیلی استاندارده ولی کلا ازمون یا قلمچی ثبت نام کن یا ماز جامعه اماریشون خوبهنمیدونم ولی خب مثلا برا یه درسی مثل ریاضی کلاس لازمه بنظرم بازم بستگی به سطح خودت داره
shabany مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1747 اره چرا قبول نشی اگه خوب بخونی قبول میشی حتماازمون ماز هم سطحش خوبه هم خیلی استاندارده ولی کلا ازمون ... مرسی دوست دارم خودم بخونم و صفر تا صد همچین با خودم باشه
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8256 مرسی دوست دارم خودم بخونم و صفر تا صد همچین با خودم باشه حالا فعلا شروع کن اگه بتونی که عالیه اگرم نشد فوقش برا یه سری درسا کلاس ثبت نام میکنی
shabany مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1747 حالا فعلا شروع کن اگه بتونی که عالیه اگرم نشد فوقش برا یه سری درسا کلاس ثبت نام میکنی مرسی از انگیزت