2777
2789
عنوان

چطوری با عذاب وجدان کنار بیام

247 بازدید | 24 پست

چند وقت پیش پسر خالم فوت شد

( من خاله ندارم ، ولی به اکثر فامیلامون میگم خاله )

پسر یکی از فامیلامون فوت شد ک من خیلی دوسش داشتم ، مثل برادرم بود و...

تقریبا 50 روزه فوت شده و از وقتی از خاک سپاریش برگشتم افسرده شدم ، حالم خیلی بده

از مرگش ناراحتم، از عذاب وجدان ناراحتم

خیلی اذیتم بگید چکار کنم

حالا عذاب وجدان چرا ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

سر پسر عمش بحثمون شد

حتی چیزیم بهم نگفت ولی من عادت مزخرفی دارم عصبی میشم هرچی ا دهنم در بیاد میگم

کلی فحش دادم و فقط تنها چیزی گفت این بود ک اینا چیه ، خجالت بکش :/ ، منم بلاک کردم

توی یه مراسم ختم دیدمش ، سلام کرد ولی من جواب ندادم ، مادرم اینا جواب دادن

بعد یه پیج دیگه زدم اومد ریکوئیست داد و من ردش کردم

بعد چند وقت ایشون فوت کردن

خوبی هاش ، اخلاق و رفتارش ، مهربونیش

همه چیزاش میاد به یادم دیوونه میشم

رسما افسرده شدم نمیدونم چکار کنم دیگه

بابت رفتارم ناراحتم ، دلم براش تنگ شده

مخصوصا الان ک محرم نزدیکه ، محرم خیلی با هم صحبت میکردیم ، محرم بیشتر میدیدمش...

دیگه دارم دیوونه میشم

نه غذا میخورم نه بیرون میرم ، فقط گریه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا عذاب وجدان

گفتم عزیزم بخون

چرا فوت شدن

تصادف کردن متاسفانه و ماشین آتیش گرفت و سوختن 🥲

خدا رحمتشون کنه
براش خیرات پخش کن
اینجوری عذاب وجدانت هم کم میشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

..شما با دیدن صحنه خاکسپاری هم به یه پوچی رسیدید هم اینکه از دست دادن ایشون ناراحتید از اینکه میدونید دیگ قرار نیس ببینیدش....معمولا این دوتا حس بعد مراسم خاکسپاری تا مدتی عادیه.حستون عذاب وجدان نیس

عذاب وجدان ینی نسبت به ایشون خطایی انجام دادید و با رفتنش فرصت جبران نداری.

تصادف کردن متاسفانه و ماشین آتیش گرفت و سوختن 🥲

وای چه مرگ بدیه این سوختن، خدا بیامرزتش، حق داری عذاب وجدان داشته باشی اما با این تعریف هایی که از اون خدابیامرز کردی معلومه ازت چیزی به دل نگرفته فقط برا آرامش روحش دعا کن براش 

خدا رحمتشون کنهبراش خیرات پخش کناینجوری عذاب وجدانت هم کم میشه

ممنونم عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

خیلی دوس دارم خیرات بدم ولی نمیشه

فامیلیم و مث برادرم بود ولی خانوادم نمیدونن چقد با هم صمیمی بودیم ، بخوام خیرات بدم اوکی نمیشه

ولی هرشب براش قرآن و فاتحه میخونم 🥲

خدا رحمتش کنه مرگ دست خداست خودتو ناراحت نکن میشه بپرسم چرا فوت شد

ممنونم روح رفتگان شما هم شاد

آره ، ولی جدا از مرگش ، از رفتار خودم ناراحتم

این خیلی اذیتم میکنه...

بله تصادف کردن

ممنونم عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه خیلی دوس دارم خیرات بدم ولی نمیشهفامیلیم و مث برادرم بود و ...

اره خب همین قرآن خوندنم خوبه
😙

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

..شما با دیدن صحنه خاکسپاری هم به یه پوچی رسیدید هم اینکه از دست دادن ایشون ناراحتید از اینکه میدونی ...

درسته

تا قبل خاکسپاری انقد حالم بد نبود

از وقتی برگشتم خدا شاهده نزدیک یک هفته یک لقمه غذا هم نخوردم ، فقط گریه گریه گریه ، خودم عین میت شده بودم

الانم همینم ، داغون شدم

ولی عذاب وجدان دارم چون واقعا رفتارم بد بوده

عذاب وجدانم برا حرفاییه ک زدم و جوابمو نداد

برا دعواییه ک مقصرش نبود

برا اینا...

وای چه مرگ بدیه این سوختن، خدا بیامرزتش، حق داری عذاب وجدان داشته باشی اما با این تعریف هایی که از ا ...

دقیقا 🥲 حتی جنازه‌ای نبود ک بخوام نگاهش کنم ، فقط استخون ، نمیدونم چرا باید مرگش و سرنوشتش اینجوری باشه همش ۲۳ سالش بود 😓😓

آره شاید به دل نگرفته ولی خودم اذیتم به شدت

دلم میخواد بمیرم ، خیلی داغون شدم

هرشب براش قرآن و فاتحه میخونم ولی دلم آروم نمیگیره 😓