خانما میخوام خواهرشوهرمو پاگشا کنم به نظرتون مرغ سوخاری و قورمه سبزی درست کنم با سالاد اندونزی و فینگر فودو قارچ شکم پر و دسر پاناکوتا و کرم کارامل و خوبه با چیز دیگه هم بزارم؟ میخواستم سوپ هم درست کنم قبل شام تو این فنجون های سوپ سرو کنم پشیمان شدم اخه 22 نفرن گفتم سختم میشه
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
البته بگم از هرچیزی مقدار کم درست میکنم تا اضافه نیاد البته همشون جزو ادمایی هستن که خیلی بخورن و خوش خوراک هستن
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
خواهر شوهرمم واسه من 8 مدل غذا درست کرد ولی ما فقط 11 نفر بودیم
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
چ خبره ٢٢ نفر واسه پاگشا؟؟؟؟؟؟ خب خود عروس داماد دعوت كن
نمیشه که همشون وقتی پاگشا کردن منم دعوت کردن شوهرم پسر بزرگه همه جا دعوت میکننمون غریبه نیستن که مادرشوهر خواهرشوهرامن کلا سالی یه بار میان خونم الانم مجبورم همشونو بگم
خواهرشورمو میخوام پاگشا کنم من فعلا تک عروس اون خانوادم حالا حالاها مونده تا جاری بگیرم
تازه کارمند هم هست و مهمونیش یهویی یه شب جلو افتاد
خییییلی زرنگه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
من كه فاميلاي شوهرمو ميگم سنگ تموم ميذارم چون فاميلاي خودشون مخصوصا پدر شوهرم فوق العاده بي سليقه هستند پذر شوهر مادر شوهرم كيف ميكنن و با اينكه من سنم كمه نسبت به فاميلاشون خوششون مياد شماهم سنگ تموم بذار راه دوري نميره يه باره ديگه
😲😲😲😲 چقدر غذا اونم واسه 22 نفر خواهر شوهرمم واسه من 8 مدل غذا درست کرد ولی ما فقط 11 نفر بودیم
یعنی کمه؟سه مدل فینگر فود میخواد بزارم با قارچ شکم پر و و..... خدایی کمه اگه کمه بگو دیگه چیا درست کنم سر اون یکی چون بچه ام کوچیک بود غذا ازبیرون گرفتم فقط دسر و اینارو خودم گذاشتم الان میخوام سر این حسابی باشه اخه منو وقتی پاگشا کردن خیلی حسابی بود