2777
2789
عنوان

عروس پاگشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 28 پست
خوب کاری میکنی ماهم معمولا دسته جمعی دعوت میکنیم بهتره.. یه خرج میشه..کارش میوفته یه شب دسته جمعی ...

اره بابا بیچاره امروز زنگ زده اگه کاری داری بیام ولی من عادت دارم خودم تنهایی کارامو بکنم ولی وقتی میان خدایی تو پذیرایی کردن و ظرف شستن نمیزارن دست بزنم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
یعنی کمه؟سه مدل فینگر فود میخواد بزارم با قارچ شکم پر و و..... خدایی کمه اگه کمه بگو دیگه چیا درست ک ...

نه بابا خیلی هم زیاده

من اگه باشم نهایت خودمو بکشم سه مدل غذا 

اینایی که گفتی هفت مدل میشه

بسه دیگه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اونايي ك شمارو پاگشا كردن اگه زودتر از شما ازدواج كردن ك قرار نيست اونارو هم دعوت كني ديگهههههه ...

نه مثلا خواهرشوهرام که این خواهرشونو پاگشا کردن منم دعوت کردن بالاخره هر رفتی یه امدی داره دیگه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اره بابا بیچاره امروز زنگ زده اگه کاری داری بیام ولی من عادت دارم خودم تنهایی کارامو بکنم ولی وقتی م ...

آره خوبه

من خودم عاشق مهمونی دادنم😂😂برعکس خیلی ها احه روحیه ام تازه میشه.‌.بعد آدم هنرش میزاره کیف میکنه😉😉😉

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
خوب کاری میکنی ماهم معمولا دسته جمعی دعوت میکنیم بهتره.. یه خرج میشه..کارش میوفته یه شب دسته جمعی ...

اره استرش واسه یه باره و راحت میشم 

بسلامتی

سلامت باشی عزیزم

من كه فاميلاي شوهرمو ميگم سنگ تموم ميذارم چون فاميلاي خودشون مخصوصا پدر شوهرم فوق العاده بي سليقه &n ...

اره خدایی منم براشون سنگ تمام میزارم کلا سالی یه بار میان خونم منم بهترین پذیرایی رو میکنم 

الان اینا خوبه با تغییر بدم غذامو اخه قورمه مو خیلی دوست دارن همیشه نرغ سرخ میکردم بعد با سسش میزاشتم بمزه الان میخوام با پودر کی اف سی درست کنم مثل مرغ کنتاکی

چ خبره ٢٢ نفر واسه پاگشا؟؟؟؟؟؟ خب خود عروس داماد دعوت كن

😅ما خودمون ۲۱ نفریم ۳ خواھر شوھر با ۲ بچہ و ھمسر ۳*۴=۱۲   

مادر شوھر پدر شوھر برادر شوھر =۳

خودم ھمسرم دخترم=۳

پدر مادر بزرگ=۲ 

۱خواھر شوھر با ھمسرش=۲

سه مدل فینگر فودت چیاست استارتر؟

ببین مواد ماکارونی رو میریزم رو نان تست مربعی بریدم بعد به تیکه پنیر چدارم میزارم روش میزارم تو تاپه تا پنیرش لب بشه بعد روش خلال دندون  میزارمو یه نصف6 گوجه گیلاسی میزارم روش یه مدل هم توپک سیب زمینی یه مدلم کالباس و میزارم رو نان تست و پنیر و اینا همین

😅ما خودمون ۲۱ نفریم ۳ خواھر شوھر با ۲ بچہ و ھمسر ۳*۴=۱۲    مادر شوھر پدر شوھر برادر شوھر ...

من باختنواده پدریم منظورعموهام هستن با عمه ام سی نفریم سمت مامانمم 30 نفر اما خودم فقط یه خواهر دارم سمت شوهرم سه تا خواهرشوهر و یه برادر شوهر اما اینسری چون عردس خاله اش شده مجبورم خالشم دعوت کنم براهمین مهمونام زیادن درکل خانواده شوهرم فعلا چون بچه اینا ندارن میشیم 13 نفر ایندفعه زیادت استرس منن زیاده

خیلی عروس گلی هستی  آفرین ❤

فدات شم سر اون یکب خواهر شوهرم کباب و جوجه ار بیرون گرفتم ولی ماست بادمجون و ماست و خیارو سالاد سزارو سوپ قارچو ژله و کارامل درست کردم بااینکه دخترم شش ماهش بود الانم دخترم دوسا و نیمشه ها ولی باز راحتترم خدایی مادرشوهرم خوبه امروز زنگ زد اخه خونشون دوتا خیابان با مافاصله داره گفت من برنجتو خونمون درست میکنم تمیخواد تو درست کنی با بچه سختته بعدا میان اینجا برنجتو میارن خونت منم کلی خوشحال شدم