2777
2789
عنوان

به نظرتون من بدبخت میشم❓

158 بازدید | 21 پست

من دانشجو رشته فیزیکم دانشگاه سراسری و دارم لیسانسم رو میگیریم

فعلا هم تدریس میکنم و هم مشاوره 

و خیلی موفق هستم

با هر دانش آموز اولیایی که صحبت میکنم همه میگن آرامش میگیریم ازت  و واقعا پیشرفت خوبی دارن

میخوام ارشدمو روانشناسی بخونم و تا دکترا ادامه بدم

تو دانشگاه پیام نور

شاید بگید چرا فیزیک ادامه نمیدی چون به شدت سخت هست و علاقه ندارم

به نظرتون تصمیم اشتباهی هست؟❓

خودم حس میکنم روانشناسی هم تو مشاوره زیاد کمکم می‌کنه هم برای ارتباط گرفتن با بچه ها و اولیا

و چون علاقه دارم تا دکترا میرم

به نظرتون عاقلانه هست❓

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

من چون تجربه ای ندارم نمیتونم نظری بدم
ولی میشه یه کوچولو منو نصیحت کنین برم درس بخونم؟میخوام گریه کنم الان همه جمع کردن زیستو من حتی شروع نکردم

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون تجربه ای ندارم نمیتونم نظری بدمولی میشه یه کوچولو منو نصیحت کنین برم درس بخونم؟میخوام گریه کن ...

نترس من فصل سه ام

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

فقط دقت کن اگه خواستی دراینده مطب روانشناسی بزنی باید حتما دو تا مقطع پشت سر هم روان بخونی

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
فصل سه هم خوبه من حتی شروع نکردم هیچم هیچ

بیا باهم شروع کنیم عیب نداره الان بهتر از یک ساعت دیگس

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خواهرم فیزیک خوند برا ارشد رفت مدیریت مالی

فعالیت دارن؟

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بیا باهم شروع کنیم عیب نداره الان بهتر از یک ساعت دیگس

حتمااا
فقط استرسمو چیکار کنم؟همش میترسم تموم نشه و به این فکر میکنم بقیه الان تموم کردن من هییچی

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

حتمااا فقط استرسمو چیکار کنم؟همش میترسم تموم نشه و به این فکر میکنم بقیه الان تموم کردن من هییچی

نترس نهایت شبو با قهوه و چای بیدار میمونیم 

خودم یه پرانول خوردم میخوام شروع کنم😂😑