2777
2789
عنوان

به دادم برسید😭😭😭😭😭

256 بازدید | 28 پست

منو بچه هام خیلی ساده و زودباوریم، گیجیم، اعتماد به نفس نداریم، دقت نداریم زرنگ نیستیم و...

به این خاطر افسردگی شدید گرفتم و دوست دارم بمیرم 

همه ی اطرافیانم زرنگ و گرگن انگار ما با همه فرق داریم.

خیلی از خدا دلگیرم که چرا منو اینجور آفریده، خدا اگه دردی داده باید درمانش رو هم می داد. 

خانواده ی خودم و همسرم همه زرنگن و این ما رو انگشت نما تر می کنه

ازتون عاجزانه خواهش می کنم اگه راهکاری دارید دریغ نکنید

چشمام پر از اشکه و دلم خونه😭😭😭😭😭😭😭

کتاب زیاد بخون

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چرا انقدر به خودت بد وبیراه میگی کم صحبت شو سرت هم بالا بگیر تمام این کلماتی را که الان گفتی برعکسش را به خودت بگو یعنی تلقین مثبت کن.اگر هم وقتی تو جمع میری حس بدی داری مدتی از بقیه فاصله بگیر و رو خودت کار کن تا خودت را پیدا کنی

شروع کردم می خونم

خیلی تاثیر داره 

من خودم خیلی اعتماد بنفسم پایین بود کتاب و پادکست خیلی کمکم کرد

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

عزیزم میشه یسر بیای تاپیکم

تاپیک نداری

ندارم متاسفانهخودمو بچه هامو از همه کمتر می بینم😭😭😭

اشتباه می‌کنی ، از منی که مثل ماهی قرمز افتادم وسط کفتار ها بشنو...خودتو نباز هیچوقت 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
خب یکم از خودتون بگین که سبک زندگیت و رفتارت چجوره چجوری فک کردین که ساده هستین

عزیزم موقعیت شناس نیستم نمی دونم در شرایط مختلف چه واکنشی مناسبه و چه حرفی مناسبه😭😭😭😭