2777
2789
عنوان

به دادم برسید😭😭😭😭😭

255 بازدید | 28 پست

منو بچه هام خیلی ساده و زودباوریم، گیجیم، اعتماد به نفس نداریم، دقت نداریم زرنگ نیستیم و...

به این خاطر افسردگی شدید گرفتم و دوست دارم بمیرم 

همه ی اطرافیانم زرنگ و گرگن انگار ما با همه فرق داریم.

خیلی از خدا دلگیرم که چرا منو اینجور آفریده، خدا اگه دردی داده باید درمانش رو هم می داد. 

خانواده ی خودم و همسرم همه زرنگن و این ما رو انگشت نما تر می کنه

ازتون عاجزانه خواهش می کنم اگه راهکاری دارید دریغ نکنید

چشمام پر از اشکه و دلم خونه😭😭😭😭😭😭😭

کتاب زیاد بخون

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا انقدر به خودت بد وبیراه میگی کم صحبت شو سرت هم بالا بگیر تمام این کلماتی را که الان گفتی برعکسش را به خودت بگو یعنی تلقین مثبت کن.اگر هم وقتی تو جمع میری حس بدی داری مدتی از بقیه فاصله بگیر و رو خودت کار کن تا خودت را پیدا کنی

شروع کردم می خونم

خیلی تاثیر داره 

من خودم خیلی اعتماد بنفسم پایین بود کتاب و پادکست خیلی کمکم کرد

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم میشه یسر بیای تاپیکم

تاپیک نداری

ندارم متاسفانهخودمو بچه هامو از همه کمتر می بینم😭😭😭

اشتباه می‌کنی ، از منی که مثل ماهی قرمز افتادم وسط کفتار ها بشنو...خودتو نباز هیچوقت 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
خب یکم از خودتون بگین که سبک زندگیت و رفتارت چجوره چجوری فک کردین که ساده هستین

عزیزم موقعیت شناس نیستم نمی دونم در شرایط مختلف چه واکنشی مناسبه و چه حرفی مناسبه😭😭😭😭