2777
2789
عنوان

به دادم برسید😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اشتباه می‌کنی ، از منی که مثل ماهی قرمز افتادم وسط کفتار ها بشنو...خودتو نباز هیچوقت

خودمو باختم کارم همش گریه و زاریه

از خدا گله دارم که چرا منو اینجور خلق کرده؟

اسم کتاب ها و پادکست رو می گی عزیزم؟

یادم نیست دقیقا ۴ ،۵ سال میگذره 

تو تلگرام سرچ کن کانال کتاب و پادکست 

خیلی زیاده

برای اعتپاد بنفس و فن ببان و چجوری فکر کنیم

توضیحاتو بخون دان کن

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

عزیزم موقعیت شناس نیستم نمی دونم در شرایط مختلف چه واکنشی مناسبه و چه حرفی مناسبه😭😭😭😭

خیلی کلی توضیح دادین گریه کردن نداره اعتماد بنفستو ببر بالا فک نکن از دیگران کمتری کارای که تا الان انجام دادین و متوجه شدین اشتباه تکرار نکن تو جمع سعی کن زیاد حرف نزنی تو هر بحثی خودتو دخالت نده ازت نظر نخواستن نظر نده بچه هاتونم کلاس ببر بزار تو اجتماع باشن معاشرت کردن یاد بگیرن اعتمادبنفسشون بره بالا خود به خود زرنگ میشن روی خودتون کار کنید

متشکرم

❤️❤️

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

خیلی کلی توضیح دادین گریه کردن نداره اعتماد بنفستو ببر بالا فک نکن از دیگران کمتری کارای که تا الان ...

متشکرم، به نظرتون این کارا باعث میشه خیلی عاقل بشم؟