2777
2789
عنوان

زیستت

67 بازدید | 8 پست

همه حداقل چنج فصل خوندن فقط منم هیچی نخوندم؟تموم میکنم؟
واییی خیلیییی استرس دارم براش

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

واقعا موندم چرا اینقدر نی نی سایتی ها درسخون هستن 😂😐

ن منم مثل تو هستم تقریبا

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

واقعا موندم چرا اینقدر نی نی سایتی ها درسخون هستن 😂😐ن منم مثل تو هستم تقریبا

به خداااااااا باور نکردنی دیروز دیدم خیلیا میگفتن تموم کردن فردا که امروز باشه میخوان مرور کنن
اینارو میبینم استرس میگیرم 

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم اقتصاد دارم همه دوستام تموم کردن تاحالا من تازه شروع 😭

دقیقااااااا منم وضعم همینه
اونارو میبینم دیگه انگیزه ای واسه شروع ندارم

پسفرداس؟حالا وقت هست بشین بخون قشنگ تموم میشع

اره
من بقیه رو میبینم تموم کردم استرس میگیرم
بعد میترسم تموم نشه چون 3 فصلشم تاحالا نخوندم

اره من بقیه رو میبینم تموم کردم استرس میگیرم بعد میترسم تموم نشه چون 3 فصلشم تاحالا نخوندم

از همین الان شروع کن همه زورت رو بزن تموم کنی 

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.

از همین الان شروع کن همه زورت رو بزن تموم کنی

چشم ممنون ایشالا