2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین کسی وسط عمل بیدار بشه

230 بازدید | 20 پست

یک بار یک مستند درباره بیداذی وسط عمل دیدم که میگفت سه حالت داره

۱_شخص بیدار میشه و درد احساس میکنه و عضلاتش هم میتونه تکون بده (اینجا مشکلی نیست جراح میفهمه و دوباره بی حسی را میزنه و تمام) 

2 شخص بیدار میشه اما عضلاتش را نمیتونه تکون بده حتی چشمهایش هم نمیتونه باز کنه اما درد هم احساس نمیکنه(اینجا هم زیاد مشکلی نداره چون بلاخره دردی احساس نمیکنه و راحت میتونه به صدای جراح ها گوش بده

۳اما وحشتناکترین حالت اینه فرد بیدار بشه درد احساس کنه اما نتونه حرکت کنه (اینجا وحشتناک ترین ماجرای زندگیش را احساس میکنه

حتی یک خانومی بود اول جراجی 8 ساعته قلبش این بیداری اخر برایش اتفاق افتاد اینقدر ماجرای وحشتناکه که ازش فیلم ساختن اسمش بیداریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ی پسر بود همین چند وقت پیش تصادف کرده بود بیضه هاش اسیب دیده بود عملش کردن وسط عمل بهوش میاد دکتر میگه نباید بیدار میشد دوباره بیهوشش میکنن ک دیگه بیدار نمیشه 

اره ی پسر بود همین چند وقت پیش تصادف کرده بود بیضه هاش اسیب دیده بود عملش کردن وسط عمل بهوش میاد دکت ...

اینو بیهوش کردن برای اون خانومه جراح متوجه نشده خانومه 8 ساعت تمام درد کشید

اولین بار سرکلاژ شدم درست وسط عمل بیدار شدم دیدم دکترم داره با دستیارش میگن و می‌خندن 

دومین بار کمرمو عمل می کردن

اول که داروی بیهوشی زدن به ظاهر بیهوش بودم ولی من هم درد بریدن کمرم با تیغ رو حس کردم و هم همه ی صداها و حرفاشونو شنیدم

اما قادر نبودم خودمو تکون بدم تا متوجه بشن

دفعه ی سوم جای عمل کمرم عفونت کرد و دوباره رفتم اتاق عمل

وقتی بیدار شدم که دکتر گفت خب تموم شد بخیه بزنید

با درد فراوان بخیه رو تحمل کردم 

الان من میخوام برم عمل کنم دیگه با خوندن تاپیکت میترسم😐

بگو فقط بی حسی بزنن بیهوشت نکنن 

ولی این اتفاق خیلی کمه شاید یک در میلیون اتفاق بیفته 

الان علم پیشرفت کرده و جراح هر لحظه از وضعیت بیمار اطلاع پیدا میکنه