2777
2789
عنوان

خیانت

652 بازدید | 80 پست

انقدرررررر از دست شوهرم عصبانی ام و متنفرم ازش دوس دارم خیانت کنم بهش دلم خنک شه مرتیکه عن

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خیانت تو اون چیزیش نمیشه نهایتا متوجه میشه با ادم درستی زندگی نکرده

خودت و شخصیتت و تربیتت زیر سوال میرید

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

😕😕

فقط دلم میخواد انتقام همه عنوان بازیاشو بگیرم ازش 

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

شیطون رو لعنت کن

حقشه 

با خیانت تو اون چیزیش نمیشه نهایتا متوجه میشه با ادم درستی زندگی نکردهخودت و شخصیتت و تربیتت زیر سوا ...

فقط اینجوری دلم خنک میشه

فقط اینجوری دلم خنک میشه

اگه ادم بدیه

باهاش صحبت کردی درست نمیشه

مشهوره رفتید حل نمیشه یا نمیاد

خودتو ازش بگیر این مجازات درسته

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

فقط دلم میخواد انتقام همه عنوان بازیاشو بگیرم ازش

آخه اینجوری انتقام نمیگیری فقط خودت تو لجن غرق میشی و انگ هرزه بودن میخوری

توصیف تو اینگونه توان گفت ک تو..............تو،ختم تمام دلبرانی جانآ😘🦋🫶

خیانت جوابش خیانت کردن باشه میشه سقوط جوابش گذشت نکردن هست هر کسی خیانت با دادوفریاد وقهرگذشت خالی کرده مطمعن باشه سریع بعد یا سریع های بعدم تکرارش میبینه  و هیچ وقت به آرامش نرسیده ، اگ شرایط جدا شدن دارین خانمایی ک خیانت میبینین معطل نکنین جداشین و اگ شرایط جدا شدن ندارین با دادخواست دادگاهی اقدام کنین خواسته هاتون تعهد محضری و حق طلاق و حق حضانت اگه بچه هاتون کوچیکه بزنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

میتونی بازیش بدی فک کنه خیانت کردی ولی درحقیقت نکرده باشی و فقط برای حرص دادن اون کارو کرده باشی

نمیخوام اصلا اون بفهمه دوس دارم ولی خودم خنک شه

اگه ادم بدیهباهاش صحبت کردی درست نمیشهمشهوره رفتید حل نمیشه یا نمیادخودتو ازش بگیر این مجازات درسته

بچه دارم نمیتونم جدا شم

آخه اینجوری انتقام نمیگیری فقط خودت تو لجن غرق میشی و انگ هرزه بودن میخوری

میدونم 

ولی شدیدا عصبی ام