2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 80 پست
بند نافش به خونواده وصله بی توجهه خسیسه از من بدش میاد بددهنه فقط واسه رابطه میخواد منو

چرا به جدایی فکر نمیکنی؟

حتما باید خیانت کنه؟

اینایی که میگی هر یدونش یه مشکل بزرگه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چندسالشون هست و جنسیت هاشون

۱،۴ دختر و پسر 

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا به جدایی فکر نمیکنی؟حتما باید خیانت کنه؟اینایی که میگی هر یدونش یه مشکل بزرگه

خونواده ام نمیذارن

و نمیخوام بچه هام آواره شن 

یا دو روز دیگه بگن چرا جدا شدی و ما رو از پدر داشتن محروم کردی

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

۱،۴ دختر و پسر

مشکلی نداره تا پایان هفت سالگی شون باشما هستن ،دخترتون هم یکسال بعدش از حضانت درمیاد بیرون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خونواده ام نمیذارنو نمیخوام بچه هام آواره شن یا دو روز دیگه بگن چرا جدا شدی و ما رو از پدر داشتن محر ...

خب پس خودت مستقل شو

اولین قدم درامده

اگه بیرون نمیتونی کار کنی تو خونه کار کن

هر چیزی که میتونی از کم شروع کن

قرار نیست با جدایی بچه هات اواره بشن یا از پدرشون محروم بشن

اتفاقا خیلی از این بچه ها تهش میگن میخواستی زندگی نکنی

چون تو فضای متشنج بودن واقعا سخته

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مشکلی نداره تا پایان هفت سالگی شون باشما هستن ،دخترتون هم یکسال بعدش از حضانت درمیاد بیرون

بچه ها رو کجا ببرم با خودم 

نه گذاشت برم گواهینامه بگیرم که لنگ نباشم 

نه خونواده ام میذارن جایی رو اجاره کنم جدا زندگی کنم 

طلاهامم گرفت فروخت حداقل بتونم یه ماشین بخرم 

هر چی پول هم دستم میاد میگیره ازم 

خب پس خودت مستقل شواولین قدم درامدهاگه بیرون نمیتونی کار کنی تو خونه کار کنهر چیزی که میتونی از کم ش ...

کار دارم 

پس انداز و ماشین ندارم

میتونم جایی رو اجاره کنم ولی واسه خرجی چیزی نمیمونه 

فقط به خودت پسوند اضاف میکنه،و شوهرت میشه ادم مظلوم داستان،اگه یکم سیاست هم داشته باشه،میتونه وجه سی ...

سیاستش که از عمرو عاص هم بیشتره 

خیانت در حد چت نه رابطه که بتونه مدرکی داشته باشه

کار دارم پس انداز و ماشین ندارممیتونم جایی رو اجاره کنم ولی واسه خرجی چیزی نمیمونه

پس یکم بیشتر پس انداز کن

تو این مدتم میتونی تلاشت رو برای درست شدنش بکنی

اگه درست شد چه بهتر نشد عذاب نکن

بچه ها رو کجا ببرم با خودم نه گذاشت برم گواهینامه بگیرم که لنگ نباشم نه خونواده ام میذارن جایی رو اج ...

مهریه تون پیش قسط تعیین میشه براتون اجاره میکنین جای رو زندگی تون با ارامش به سر میکنین شما خانم پرتلاشی هستین بی عرضه نیستین که افکارها اشتباه میکنین نگران میشین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پس یکم بیشتر پس انداز کنتو این مدتم میتونی تلاشت رو برای درست شدنش بکنیاگه درست شد چه بهتر نشد عذاب ...

اصل نمیذاره 

خرجی نمیده هرچی درآمده برای بچه ها صرف میکنم 

تو این چند سال یه جفت جوراب واسه من نخریده هرچی واسه خودم و بچه ها نیازه خودم میخرم 

اگه وامی قرعه ای چیزی هم باشه میگیره ازم 

همین چند وقت پیش ۱۰۰ میلیون ( وام داشتم ) ازم گرفت که سکه بخره و سکه ها رو بده بهم 

سکه رو خریده برده با خودش نذاشته از نزدیک هم ببینم

مهریه تون پیش قسط تعیین میشه براتون اجاره میکنین جای رو زندگی تون با ارامش به سر میکنین شما خانم پرت ...

سالی یه سکه

به چه درد من میخوره 

سیاستش که از عمرو عاص هم بیشتره خیانت در حد چت نه رابطه که بتونه مدرکی داشته باشه

نمیدونم،

واقعا بحث جالبی نیست،

نمیخوام دخیل تو این کارا باشم😅

موفق باشی تو زندگیت،

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

نمیدونم،واقعا بحث جالبی نیست،نمیخوام دخیل تو این کارا باشم😅موفق باشی تو زندگیت،

موفق چیه 

ریدم