سلام راز های زیبایی تون رو بگید چی استفاده میکنید چی میزنید به صورت و اینکه تو روزمره چجوری هستید ارایش میکنید یا نه(محل کار و دانشگاه و اینا)
هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍
پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.
هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍
فقط یک رژ میزنم چون صورتم فوق العاده حساسه به کرم پودر،ضدآفتاب،مرطوب کننده و... هر جنس خوبم بزنم باز جوش میزنه و افتضاح میشه برای همین ولش کردم فقط صبح ها صورتم با آب خالی میشویم
از همه مهم تر پوسته پوست سالم و بدون مو باشه یه درخششی داره از صد تا ارایش جذاب تره
بله پوست و مژه و ابرو
فقط یک رژ میزنم چون صورتم فوق العاده حساسه به کرم پودر،ضدآفتاب،مرطوب کننده و... هر جنس خوبم بزنم ب ...
عه ضد افتاب سبک بگیر فلوییدی بگیر
آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!