2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته از نداشتن خونه

136 بازدید | 12 پست

بعد ۲۰ سال هنوز خونه نداریم دوتا زمین خریدیم سرمون کلاه رفت . خانواده خودم هرکدوم دو تا خونه حداقل دارن ولی ما هیچی خانواده همسرم هرکدوم دوتا خونه دارن تازه برادرش ک یکساله ازدواج کرده واسه خونه خریده دلم گرفته درسته شاید بیفکر خرج کردیم دیگه خسته شدم نمیدونم چه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان زمین ها رو دارید؟

بدون سند . یکیش که هیچی نداریم. یکی هم ی سند قولنامه ای یه گوشه پرت. همسرمم ادمی نیست پیگیر بشه فقط میشینه بقیه رو مقصر نداشته هامون میدونه چرا پدرت واسم کار دولتی جور نکرد وضعمون خوب میشد

بدون سند . یکیش که هیچی نداریم. یکی هم ی سند قولنامه ای یه گوشه پرت. همسرمم ادمی نیست پیگیر بشه فقط ...

خب زودتر پی گیر سند هاشون باشید با قولنامه هم می تونید در خواست سند بدید

کاربر آقا 
دورت بگردم ایشالله خونه دار بشین گلم. درامدتون چقدره در ماه گلم چندتا بچه دارین

من خونه پدرمم هنوز ۳تا بچه هستیم درامد پدرم ماهی ۵۰میل 

خرج دانشگاه منو دوتا بچه ی دیگه که دانش اموز هستنو میده کرایه خونه و پس انداز برای پول پیش خونه و خوردو خوراکم هست

من خونه پدرمم هنوز ۳تا بچه هستیم درامد پدرم ماهی ۵۰میل خرج دانشگاه منو دوتا بچه ی دیگه که دانش اموز ...

درسته گلم خداحفظشون کنه و سایه پرمهرشون بالا سرتون.

والا من خودم ماهی ۱۷ میگیرم همسرمم ماهی ۲۰ تومان سه تا بچه هم دارم که غی انتفاعی میرن یکیش سال اخره. 

درسته گلم خداحفظشون کنه و سایه پرمهرشون بالا سرتون.والا من خودم ماهی ۱۷ میگیرم همسرمم ماهی ۲۰ تومان ...

ای بابا فکر کنم خونه دار شدن ما غیرممکن باشه

من پدرم بندر کار میکنه ماهی یبار میبینمش خودمون اصفهان هستیم اگر بندر کار نکنه حقوقش در حد همون ۲۰تومن بود