2777
2789
عنوان

شوهر من خیلی بیخیاله

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 77 پست
اینم همینطوریه خیلی خونسرده همه کاراشو اروم و ریلکس انجام میدع

وای که چقدر رو مغزن برعکس شوهر من وقتی یه کاری پیش میاد یا جایی رفتنی بشمار سه اماده میشه تو ماشین میشینه کافیه 5 دقیقه طول بکشه اومدنم انقد نق میزنه روانیم میکنه 😂 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا خودشون خوبه برا اطرافیان اذیت کننده خودشون هیچوقت مریض نمیشن چون عصابشون خورد نمیشه

جالب اینو میگی تودار اتفاقا جالب بگم فشار خون داره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بجاش تنش تو خونه کمتره مرد خونسرد و آروم دنبال تنش و دعوا نیست

منم دعوایی نیستم اصلا ولی خیلی رو مخه ببین مثلا ی اتفاقی میوفته من دلم میشکنه میشینم گریه میکنم حالم بده انتظار دارم بیاد ی بغلم بکنه میبینم نشسته داره بازی میکنه😑😐یا من وقتی قهر میکنم بجای اینک منت بکشه یا ناز بکشه میگ بیا دیگ😐انکار من دیوانم ۲ ساعت راه برم خوته بابام ک این فقط ی زنگ بزنه بگ بیا دیگ کجا رفتی

🫂🙂سردرگم در هیاهو

وای که چقدر رو مغزن برعکس شوهر من وقتی یه کاری پیش میاد یا جایی رفتنی بشمار سه اماده میشه تو ماشین م ...

داداش منم همینه😂😂😂ولی بجاش شوهرم هرچی بهش بگی بابااااا زود باش اون بعد نیم ساعت داره موهاشو تو اینه مرتب میکنه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

نمیدونم چرا خندم گرفت ببخشید 😅😘🙊

فقط اونجاش که قهر کردی رفتی ، زنگ زده گفته بیا خونه خخخخ

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
نمیدونم چرا خندم گرفت ببخشید 😅😘🙊فقط اونجاش که قهر کردی رفتی ، زنگ زده گفته بیا خونه خخخخ

من خودمم اونجا خندم گرفته بود چون ۲ ساعت راه رفته بودم تا اونجا بعد زنگ زده کجا رفتی برگرد😐😂انگار ن انگار داشتیم همو میکشتیم قبلش 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

[QUOTE=384610570]داداش منم همینه😂😂😂ولی بجاش شوهرم هرچی بهش بگی بابااااا زود باش اون بعد نیم ساعت داره موهاشو تو ای ...[/QUOTE

وااایی خدا اینجور مواقع بگو خوش‌تیپی عزیزم دیرمون شد بیا بریم قول میدم اولین خواستگار پسندت کنه اگه دیگه طول داد بیا بزن تو گوش من 😂🤣

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

من خودمم اونجا خندم گرفته بود چون ۲ ساعت راه رفته بودم تا اونجا بعد زنگ زده کجا رفتی برگرد😐😂انگار ...

اینجور مردها طفلی ها ساده ن ، سیاست ندارن 

بلد نیستن چجوری معذرتخواهی کنن 

و چجوری احساساتشونو نشون بدن

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
شاید مود باشه کاراش و تعریف کنی برا کسی جالب باشه ولی واقعا خیلی رو مخه ازار دهندست دیگ یکم ادم باید ...

اتفاقا اینجور خوبه حس میکنم همش پا تی وی تخمه میخوره تف میکنه اینور اونور هههه

پس اون چهرش نشون میوه بیخیاله میریزه تو خودش

اره درون گران به شدتتتتت حرف بی‌خیالی داداش بزرگم بیخیال زنش اینقدر حرص میخوره ببینمش میگی خیار اصلا ماست یخ زده ولی موهاش کامل سفید شده حرف نمیزنه دخالت نمیکنه به زنش بچه هاش هیچی نهایت حرف موقع عصبانیت ببخشید گمشو همین 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم