2777
2789
من شروع کردم تا اواسط اسفند خرد خرد کارامو انجام میدم بعد میگه تو که شروع کردی به مامانت بگو بیاد کم ...

لفتش بده زود تموم نکن

بگو مادرم خودش کار داره  

چ دل خونی داری از این مادر واه واه خدا نصیب نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=54114409]لفتش بده زود تموم نکن بگو مادرم خودش کار داره   چ دل خونی داری از این مادر واه واه خدا نصیب ن ...[/QU تا پیارسال پایه پای دختراش کار میکردم بعد خودش همش اینورو اونور بود منم دیگه کمک نمی کنم خیلی کم

[QUOTE=54114409]لفتش بده زود تموم نکن بگو مادرم خودش کار داره   چ دل خونی داری از این مادر واه ...

کار خوبی میکنی گلم فقط زیاد رو نده ک ببخشیدا سوارت نشه لیاقت نداره این نادرشوهر بخای واسش کارای سنگین بکنی

عمم هستا ولی خیلی اذیتم کرده خیلی تیکه میندازه منم ازش بدم اومده به خدا مامان منمعمه هس ولی جونش در ...

وااااای چرا انقد بی معرفت 

عمه ک عاشق برادرزادشه 

ناراحت شدم خدا صب بده بهت

وای انقدر کار دارم هیچ کاری نکردم کارامم یه جوریه کارگر بیادم نمیتونه انجام بده با این بچه شیطوووون ...

پرستار باید بگیری که کمکت کنه من الان دارم میگردم دنبال پرستار مطمئن که یه وقتایی بچه رو به دنیا اومد نگه داره

چهار سال پیش پسرمو باردار بودم نزدیک عید دنیا اومد تو خونه تکونی من فقط یه پتو شست با حموم همش گفت ده بار حرصمودرآورد مامانم کل کارامو انجام داد یه بار نگف منم برگشتم گفتم عمه جان کم برات کار نکردم که

من شاغلم...ازیه طرفم احتمال زیادبرج دوبایدبلندشیم ازاینجا...دست ودلم بکارنمیره....من کلاهرروزخونه رو ...

خیلی سخته من هم شاغلم و واقعا نمیدونم چیکار کنم انقدر کار ریخته رو سرم که حد نداره.