2777
2789
من مادرشوهرم کاراشو خودش انجام داد تموم شد با اینکه طبقه پایینشونم صدام نکرد برم کمکش خخخخ منم از ا ...

خوش به حالت خواهر مادر شوهر من یه استکان از رو زمین برنمیداره

البته بگم منم کمک نمی کنم بهش مگه اینکه مهمون داشته باشه همه کاراشم پدر شوهر و دخترش انجام میدن

صلوات فرستادم برات.منم منتظر معجزه ام دعلکن برام دوستم

مرسی گلم....چشم عزیزدلم...حتما....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط پرده و پنجره ها مونده که اونم فعلا زوده 

خوش بحالت

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
به خدا  اونوقت دختراش بهش میگن تو زن نیسی هیچ کاری نمی کنی میگه وقتی شماها هسین برا چی کارکنم ...

اوه اوه ب دخترای خودشم رحم نمیکنه پس

ادم دختر بیاره تنبل میشه 

منم تا پارسال زنداییم هیچکار نمیکرد دختراش انجام میدادن

منم خونه تکونی برام معنی نداره چون هر هفته تمیز میکنم نزدیک عید چندتا وسیله فقط میگیرم فرشارو میشورم

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
چ تنبل مادرشوهرت اشکال نداره گلم

من شروع کردم تا اواسط اسفند خرد خرد کارامو انجام میدم بعد میگه تو که شروع کردی به مامانت بگو بیاد کمک زود تموم کنی 

ینی بیا کارای منو بکن خداییش دوسال پیش پام چهار ماه تو گچ بود دکترم اجازه کار سنگین نمیده بعد توقع داره برم نوکری کنم

هر روز یه کار انجام بدین همه چیوبهم نریزید کم کم تموم میشه

من شاغلم...ازیه طرفم احتمال زیادبرج دوبایدبلندشیم ازاینجا...دست ودلم بکارنمیره....من کلاهرروزخونه روتمیزمیکنم...بطورکلی تمیزه....فقط پرده هاوپتوهاروبدیم خشکشویی....