2777
2789
عنوان

میشه بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌تو که پایتخت هستی بهترین دکترها اونجا هستند تو دیگه چرا کاسه چه کنم رو‌دست کرفتی بخدا فکر کردم ...

صدتادکتررفتم همشون بهم فقط متفورمین میدن و دوفامد ویتامین هارو هم خودم سرخود استفاده میکنم چون چکاب دادم دکترگف لازم نیست مصرف کنی امابازمن ویتامین eمیندازم بخداهیچی نمیدن بهم 

..

صدتادکتررفتم همشون بهم فقط متفورمین میدن و دوفامد ویتامین هارو هم خودم سرخود استفاده میکنم چون چکاب ...

خوب مشکل از اقات هست اسپرمش ضعیفه ایشون رو بیار وسط گود بگو باید همکاری کنی 

Mediyo.ir

خوب مشکل از اقات هست اسپرمش ضعیفه ایشون رو بیار وسط گود بگو باید همکاری کنی

همسرمم سینال اف زد دورناف

قبلش هم هیچی ی دوره مصرف کرد درست شد دکترگف دیگ نمیخادبیای اوکی شدی بعدباز باردارنشدم رفت دکترگف اره صفرشدی😑

..

واقعادست خود ادم نیست گاهی میگم ینی من ایقدر ادم بدیم که خدامنولایق نمیبینه الهی که هیچ بنده ای حرفم ...

نگاه خدا شاهده من اینقدر نازایی داخل اطرافیانم دیدم با سال هایه طولانی که تو داری بهم این حرفا رو میزنی اصلن برام عجیب نیست و بنظرم 3 سال هیچی نیست دربرابر آشنا من بعد از 14 سال نازایی و بالایی بیست بار کاشت جنین الان یه پسر 2 ساله داره دوست داشتی بهم درخواست دوستی بده کلی جریان اینجوری هم برات تعریف میکنم و کلن در حد توانم راهنماییت میکنم که ان شاالله بتونی بچه دار بشی و بدون هیچی پیش خدا دیر نیست ما بنده هاش بی طاقتیم

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
نگاه خدا شاهده من اینقدر نازایی داخل اطرافیانم دیدم با سال هایه طولانی که تو داری بهم این حرفا رو می ...

درست میگین شما بقول شما مابنده هاخیلی کم طاقتیم شایدم چون هرچی که خواستم خداگفته ن و خیلی زیاداذیت شدم میگم حداقل یچیزم سروقت باشه وقتی ک ذوقشو دارم 

حتماعزیزم لطف میکنی❤

..

درست میگین شما بقول شما مابنده هاخیلی کم طاقتیم شایدم چون هرچی که خواستم خداگفته ن و خیلی زیاداذیت ش ...

بهم درخواست بده ان شاالله فردا میام کلی باهات حرف میزنم که بدونی داری الکی به خودت استرس میدی عزیزم 

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲