2789
عنوان

میشه بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 87 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداروشکر عزیزم خدا نگه داره فرشتتون رو❤همسرم سونو داد واریکوسل نداره خودمم فقط باروزه گرفتن لاغرمیشم ...

پیاده روییی پیاده روییی درمانت همینه من یا علی گفتم پاشدم هر روززز رفتم 

عرق فراسیون برا کیست عالیه

گرمیجات برا شوهرت توپک خرمایی درست کن خرما رو با کره و گلاب تفت بده توش شیره انگور و ارده و پودر مغزیجات بریز بعد سرد شدن گرد کن و تو پودر نارگیل بغلتون هرشب بخورید 

بعد ۷ روز از پریود یک شب درمیان رابطه منظم

سردیجاتو این مدت حذف کن تنقلات چیپس پفک و نوشابه ممنوع باور میکنی ۱ سال لب نزدیم به اینا زنو شوهر

شوهرت کافین رو کم کنه روزی‌فقط‌ ۱ دونه چایی اگه سیگاریه ممنوع

خلاصه خواهر هم دکتر برو و هم اینا کارایی بود که کردم و زودم نتیجه گرفتم 

اصلا بهشون رو نده به اونا چه که دخالت تو زندگی شخصیت کنن و اظهار نظر کننلازم باشه باهاشون برخورد کن ...

بخدامن اصلا نمیگم مثلا اطراف میگن که عه بچه نیاوردی میگم ن اوناشروع میکنن که وای فلان شد 3سال زیاده اینا

توروشون وایمیسم اما وقتی تنهامیشم خیلی بهم میریزم

..

پیاده روییی پیاده روییی درمانت همینه من یا علی گفتم پاشدم هر روززز رفتم عرق فراسیون برا کیست عالیهگر ...

مرسی عزیزم ک گفتی چشم حتماانجام میدم 

توکل ب خدا الهی ک توتقدیرم باشه به زودی

..

اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

دیقا ازاین ناراحتم که خیلی خودمو باختم خیلی این باعث میشه بدترشم اعتماد به نفسمو کلا زندگیمو باختم ن ...

همین خودش کار رو‌بیشتر خراب میکنه من همین دوستم که کفتم دست بردار نشد یه حوری بود بدنش اصلا جنین تحویل نمیگرفت باردار میشد یه ماه بعدش که سنو میداد اصلا خبری نبود از بارداری حتی دکترها هم به قول خودش توش مونده بودند ایقدر رفت و اومد تا بالاخره بچه دار شد الانم بچه هاش ۴یا پنج ماهه هست 

Mediyo.ir

شمادرست میگی اما حرفای بقیه خیلی ادمو اذیت میکنه اینکه توچه خانواده ای باشی خانواده خودم اصلااینطور ...

میدونم اذیت میشی منی که خودم خدا روشکر نازایی نداشتم هم واسه بچه اولم هم واسه این دومی که الان باردارم خانواده م روانیم کردن ازبس تا میدیدمشون همش طعنه و سرکوفت که کی می خوای باردار بشی دیره به شوهرمم میگفتن بچه برات نمیاره زن بگیر روش خلاصه از من گوش بگیر یه گوشت رو بکن در یکی دروازه بگو چشم حتما به وقتش بچه هم میارم یا اصلا جواب نده فقط به حرفاشون لبخند بزن شوهرتم عزیزم حتما درمان کنه اگر فقط مشکل تحرک اسپرم داره و مشکل مورفولوژی نداره شروع کن بهش ویتامین E  با ویتامین C بده این ویتامینا واسه تحرک اسپرم خیلی خوبن خودتم ویتامین E بخور واسه تقویت تخمدان خوبه

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
همین خودش کار رو‌بیشتر خراب میکنه من همین دوستم که کفتم دست بردار نشد یه حوری بود بدنش اصلا جنین تحو ...

واقعادست خود ادم نیست 

گاهی میگم ینی من ایقدر ادم بدیم که خدامنولایق نمیبینه 

الهی که هیچ بنده ای حرفمو درک نکنه اما ی وقتا دلم میگره وایمیسم بالکن ی حیونی سگی گربه ای میبینم بچه داره میگم خدایا من حتی قد حیونت لایق بچه نیستم😭

دردش خیلی سنگینه خیلی 

..

میدونم اذیت میشی منی که خودم خدا روشکر نازایی نداشتم هم واسه بچه اولم هم واسه این دومی که الان باردا ...

خداروشکر

درست میگین من خودم مغز خودمو منفجرکردم ایقدر که فکروخیال میکنم چون تایم زیادی خونه تنهام خیلی باخودم کلنجارمیرم ک اره اگر بچه داشتی الان این همه تنهانبودی توم سرت گرم بچت بود لایق نیسی که خدابهت نمیده بااین حرفاخودمو نابودکردم واقعادست خودمم نیست اصلا

..

واقعادست خود ادم نیست گاهی میگم ینی من ایقدر ادم بدیم که خدامنولایق نمیبینه الهی که هیچ بنده ای حرفم ...

نه این خرف نزن مطمن باش اگه بخاهی به نتیجه میرسی علم خیلی پیشرفت کرده حالا درسته تو ایران اونقدر مثل خارج نیست اما دیگه مثل زمان قاحار هم نیست بهر حال تو این زمینه خیلی پیشرفت داشتیم 

Mediyo.ir

نه این خرف نزن مطمن باش اگه بخاهی به نتیجه میرسی علم خیلی پیشرفت کرده حالا درسته تو ایران اونقدر مثل ...

نمیدونم واقعا دیگ دیونه شدم😔

الهی خدابهم نظرکنه ازدکترا خلاص شم

..