2789
عنوان

میشه بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 87 پست
حتما یادت نره هادعای آقا به من دوتا بچه داده ها❤️

خدابراتون نگهشون داره

نه یادم نمیره حتمااینکارو میکنم شمام وقتی فرشته هاتون نگامیکنید منم یادکنید دلتون ایقدی پاک بوده که بهتون بخشیدن😭❤

..

طب سنتی کاری زیاد نیمتونه انحام بده من خودم یه دوست دارم تو طب سنتی هست نتونست برا خودش کاری انجام ب ...

به نظرم تاخدانخواد هرکاری کنه نمیشه انگارباید یه سری راهو بری تا به خواستت برسی🥲

..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدابراتون نگهشون دارهنه یادم نمیره حتمااینکارو میکنم شمام وقتی فرشته هاتون نگامیکنید منم یادکنید دلت ...

ممنونم عزیزم

دومیو باردارم

ان شاءالله بحق این وقت عزیز خواسته دلت با حکمت خدا یکی باشه

آیه 1تا 6 سوره مریم روهم بنویسید ب کمر ببندید

البته حتما دنبال درمان همسرتونم باشید

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
کاش قبل اینک حرف بیادبشه 3سال کم نیست بخدا

مردم ازدواج میکنن 6 و 7 سالم خودشون جلوگیری میکنن بعد تازه یادشون میوفته که آره انگاری بچه میخوان بعد شما واسه 3 سال خودت رو باختی عزیزم اینقدر به خودت استرس نده که مانع بزرگی هست واسه باردار نشدنت شوهرت رو ببر تحت نظر یه دکتر اورولوژی باشه درمان میشه خودتم با یه سری داروهایه هرمونی و تغییر سبک زندگی و ورزش کردن بخصوص پیاده روی و اگر اضافه وزن داری وزنت رو بیار پایین تغییر سبک زندگی هم منظورم کنترل اضطراب و استرس ، حذف کامل شیرینی جات مصنوعی ، غذاهایه سرخ کردنی خیلی کم بخور کلن شروع کن سالم خواری کردن ، خوابتم تنظیم کن شب زود بخواب صبح زودم بیدار شو اینا تنبلی تخمدان رو بر طرف میکنن

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
به نظرم تاخدانخواد هرکاری کنه نمیشه انگارباید یه سری راهو بری تا به خواستت برسی🥲

اره اون که البته اما خدا گفته از تو‌حرکت ..توهم باید یه خودی نشون بدی تا خدا تورو به خاسته ات نزدیک تر کنه

Mediyo.ir

نمیدونم واقعادیگ خسته شدم ازدکتررفتن داروخوردن😭

عزیزم میدونم خیلی سخته درک میکنم یه سرما خوردکی ساده ادمو بهم‌میریزه دیگه چه برسه به اینکور مشکلات

Mediyo.ir

جاری همیشه پیش نوک و حسود و نامحرم هستاهمیت بهش نده و توقعی از جاری نکن خدا کمکت کنه امیدوارم امسال ...

اره اون یکیم برگشت بهم گفت اره دیگ امسالم نشه دیگ هرچقد بگی میخان بگن نمیشه خیلی دلمو شکوند بااینکه هیچکدومشون نمیدونن امایطور بهم میفهمونن که دروغ میگی

ممنونم عزیزم مرسی❤

..

ممنونم عزیزمدومیو باردارمان شاءالله بحق این وقت عزیز خواسته دلت با حکمت خدا یکی باشهآیه 1تا 6 سوره م ...

الهی عزیزممم به سلامتی فارغ بشید بادلخوش بغل کنی 

مرسی قشنگم چشم حتما انجام میدم❤

..

اره اون یکیم برگشت بهم گفت اره دیگ امسالم نشه دیگ هرچقد بگی میخان بگن نمیشه خیلی دلمو شکوند بااینکه ...

اصلا بهشون رو نده به اونا چه که دخالت تو زندگی شخصیت کنن و اظهار نظر کنن

لازم باشه باهاشون برخورد کن تا بفهمن ناراحت شدی .. 

تا شما خودت سر صحبت باز نکردی اونا حق دخالت و نظر دادن ندارن 

یادت باشه جاری همیشه حسود هست

مردم ازدواج میکنن 6 و 7 سالم خودشون جلوگیری میکنن بعد تازه یادشون میوفته که آره انگاری بچه میخوان بع ...

شمادرست میگی اما حرفای بقیه خیلی ادمو اذیت میکنه اینکه توچه خانواده ای باشی خانواده خودم اصلااینطور نیستن اما خانواده همسرم خیلی حرف درمیارن

انجامشون میدم امامشکل اصلی همسرمه

..