2789
عنوان

میشه بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 87 پست
یه کاری میگم کناولا ک توکلت حتما به خدا باشههرررربار فکر بچه اومد توسرت اصلا دعا نکن فقط و فقط وفقط ...

چشم حتما الهی اقاخودش بهم نظرکنه برا تمام چشم انتظارا دعاکنه ازحرفا تموم شیم😭

..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخداخوندمچله زیارت عاشورا چله حتی روزه هم گرفتم این ماه خیلی امیدداشتم به خداگفتم بهم نشونه بفرست خی ...

خب درمان داره شرایط شما بودیم شوهرم عمل کرد واریکوسل خودمم پیاده روی و لاغری و دارو اینا حامله شدم...اگه تهرانید شوهرت بره پیش دکتر علیرضا تاجیک

ممنونم گلم الهی امین تمام چشم انتظارا بجق دردونه امام حسین😭❤

خواهش ميكنم عزيزم. 

دلت رو و همه خواسته هات رو به خدا بسپار. همرو قشنگ برات ميچينه خودش🤍

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

خوب به اقات بگو پیگیر درمان بشه مشکل بیشتر از اقاتون هست تا شما

اره میره دارو مصرف میکنه 

ی بار تعدادش کم بود دارومصرف کرد درست شد بعد باز ی ماه دارو مصرف نکرد اسپرمش صفرشد😭😭دکترگف احتمال اینکه شرایط بد ازمایش داده هست و سونو نوشت اما سالم بود حالا نمیدونم ازمایش اشتباه بوده یان

..

چشم حتما الهی اقاخودش بهم نظرکنه برا تمام چشم انتظارا دعاکنه ازحرفا تموم شیم😭

حتما یادت نره ها

دعای آقا به من دوتا بچه داده ها❤️

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
ن نرفتمنمیشناسم اصلا جاییو تاحالاتحقیق نکردم دربارش

طب سنتی کاری زیاد نیمتونه انحام بده من خودم یه دوست دارم تو طب سنتی هست نتونست برا خودش کاری انجام بده اخرش رفت سراغ ای وی اف

Mediyo.ir

خب درمان داره شرایط شما بودیم شوهرم عمل کرد واریکوسل خودمم پیاده روی و لاغری و دارو اینا حامله شدم.. ...

خداروشکر عزیزم خدا نگه داره فرشتتون رو❤

همسرم سونو داد واریکوسل نداره خودمم فقط باروزه گرفتن لاغرمیشم اونم میگیرم روزه و بخاطرتنبلی تخمدانم لاغرنمیشم

..

بله

یه دکتر هست دکتر عمومیه ، ولی تو طب سنتی هم حرفه ایه.

مطبش منطقه ۳ خیابون کلاهدوزه،  نمیدونم وقت دهیش چطوره زنگ بزن بپرس. دکتر فرهاد عسکری ( فکر کنم اسم کوچیکش همین بود(

اره میره دارو مصرف میکنه ی بار تعدادش کم بود دارومصرف کرد درست شد بعد باز ی ماه دارو مصرف نکرد اسپرم ...

بهترین جا واسه درمان ناباروری به نظر من یزد هست من خودم یزدی نیستم ...ولی میگن خیلی دکتراش خوبند کاش یه تحقیق میکردی 

Mediyo.ir