2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منت کشی چیه؟به خاطر دل خودت داری میری آشتی کنی زن و شوهر که این حرفها رو ندارن چه اشکال داره؟

خیلی خیلی اشکال داره با این حرفها خودتون و گول نزنید روی مردا رو زیاد نکنید 

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

اینستا گردی کن تا چشات سنگین شه خوابت ببره منت کشی نکن فقط اصلاا تا خودش آروم شه بیاد سراغت

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

خیلی خیلی اشکال داره با این حرفها خودتون و گول نزنید روی مردا رو زیاد نکنید

من انجام دادم 

اصلا هم روش زیاد نشده 

کار هر روزمون که نیست 

مردها هم آدمن 

دل دارن 

دوست دارن گاهی بهشون توجه بشه 

چه پروعهسرچی دعواتون شد؟

هفته ی پیش رفتیم کبابی یه زن ک‌اونجاکارمبکرداومدگفت شمادبروزاینجابودین؟ب شوهرم بدم اومدبازاومدگف چیزی احتیاج ندارین بازگفت ببخشیدنتونستم بهتون برسم کارزیادبود بعدمردم ک باوجودمن ب شوهرم چشم داشت امشب شوهرم گفت کاش پول داشتبم ازون کبابامیخریدیم گفتم عمرابیام زنیکه هرزه غرورموله کردگف خب بمن چه چرابه من میگی وقهزکردگفتم چته ازخواب پاشدی حالت بده اخه تعطیلات نشدبربم سربزنیم خونواده هامون قهرکردک کردالانم خوابه

هفته ی پیش رفتیم کبابی یه زن ک‌اونجاکارمبکرداومدگفت شمادبروزاینجابودین؟ب شوهرم بدم اومدبازاومدگف چیز ...

همون لحظه به زنده یه تشر میزدی و میگفتی شما به همه مشتری اینقدر می‌رسی و احساس مسئولیت داری ؟