2777
2789
عنوان

سهمیه پریود شدن برای کنکور😐💔

511 بازدید | 24 پست

می‌دونم از لحاظ فرهنگی اوقدر جانیوفتاده ولی بنظرتون واقعا حقمون نیس؟خداییش شمارو نمی‌دونم ولی من ی هفته قبله پری اول ی جوش گنده میزنم که تا سه روز باهاش درگیرم حالا اون اصن مهم نیس چون پیراهن جوش میزنن باز ی هفته قبل پری فقط تاپیک افسردگی و من چقدر بدبختم دلم میخواد بمیرم و اصن یهو میزنم زیر گریه روز پری هم ک کلا از درد درحال جون دادنم تاسه چهار روز بعدش یه درد خفیف دارم ...تموم زندگیمون تحت تاثیره اصن😐

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه فقط پریوده؟ میدونی چقدر مشکل هست طرف نزدیکانش فوت میکنن مادر پدرش سکته میکنن من خودم بدترین ابله مرغون و گرفتم پریود که سهله چهارتا مسکن میخوری اوکی میشی واسه همین دو مرحله بودن کنکور خیلی خوب بود

ن فقط جانباز و شهدا سهمیه آنچنانی دارن پری براشون مهم نی

به اونا باز میشد کتاب داد به جای سهمیه یا چمیدونم حق عضویت کلاس کنکور اصن لزوما حرف نزنیم که دلم خون میشه😐💔

مگه فقط پریوده؟ میدونی چقدر مشکل هست طرف نزدیکانش فوت میکنن مادر پدرش سکته میکنن من خودم بدترین ابله ...

اونا که خیلیییی بدترین ایشالله برای کسی نیاد ولی این مشکل همگانی برای همه دخترا 

منم روز کنکور، روز دوم پریودم بود🥲

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

باو الان پسرا هم میگن سهمیه برای ش*ق شدنشون میخوان ولکن🤣🤣

😂😂وای دیدی تا زنا یه حق طبیعی یا هرچی میخوان و یا کلا جایی حرفی از خانما میشه مردها زود میان خودشونو میدونن یه چی از خودشون میگنننننن

اگه اینجوریه که تو میگی خانوما هیچ جا موفق نمیشدن

همین الان ک این تاپیکمو زدم بعد شیش غروب تاالان که به خودم میپیچیدم تاپیک زدم درسته مانعی نیس ولی قطعا شرایطمونو خیلی سخت تر می‌کنه 

به اونا باز میشد کتاب داد به جای سهمیه یا چمیدونم حق عضویت کلاس کنکور اصن لزوما حرف نزنیم که دلم خون ...

من زورم میگیره بعد یسریا میگن نمیشه از سهمیه شون واسه نوه شون استفاده کنن من دیدم طرف  پدربزرگش ک شهید شده با سهمیه همون رفته دندانپزشکی نمی‌دونم پزشکی

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

😂😂وای دیدی تا زنا یه حق طبیعی یا هرچی میخوان و یا کلا جایی حرفی از خانما میشه مردها زود میان خودشو ...

آره والا الان میان میگن شبایی که از بی.....درد کشیدیم کی جوابگوئه ماهم نمیتونیم درس بخونیم نمیدونم تحریک میشیم و فلان