میدونم از لحاظ فرهنگی اوقدر جانیوفتاده ولی بنظرتون واقعا حقمون نیس؟خداییش شمارو نمیدونم ولی من ی هفته قبله پری اول ی جوش گنده میزنم که تا سه روز باهاش درگیرم حالا اون اصن مهم نیس چون پیراهن جوش میزنن باز ی هفته قبل پری فقط تاپیک افسردگی و من چقدر بدبختم دلم میخواد بمیرم و اصن یهو میزنم زیر گریه روز پری هم ک کلا از درد درحال جون دادنم تاسه چهار روز بعدش یه درد خفیف دارم ...تموم زندگیمون تحت تاثیره اصن😐
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مگه فقط پریوده؟ میدونی چقدر مشکل هست طرف نزدیکانش فوت میکنن مادر پدرش سکته میکنن من خودم بدترین ابله مرغون و گرفتم پریود که سهله چهارتا مسکن میخوری اوکی میشی واسه همین دو مرحله بودن کنکور خیلی خوب بود
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!