2777
2789
عنوان

بچه سومم ناخواسته بود

218 بازدید | 12 پست

الان هشت ماهشو هنوز باخودم میگم چرا سقطش نکردم چرا از گناهش ترسیدم کلا پنج هفتش بود البته باشناخای که از خودم دارم با سقطشم افسرده میشدم اصلا نمیدونم چ کنم دارو افسردگی میخورم همش خوابم کلا زندگیم پوچ شده میشه برام دعا کنید التماستون میکنم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بارداری فکر کنم دارو افسردگی ممنوعه. دیگه کاریه که شده اینجوری نگو اون میفهمه. دوسش داشته باش پناهش تویی

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

به دنیا اومده عزیزم هشت ماهشه

وا..چته دختر..پاشو پاشوو برو بغلش کن بوش کن بگو خدایا شکرت که سالمه. سه تا بچه داشتن خیلی خوبههه. من اگه شرایطم اجازه میدا حتما سه تا میاوردم. 

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

منم شرایط سه تا نداشتم .....

تاپیک قبلتو دیدم. وضع مالیتون که خوبه. حالام دیگه اون طفل معصوم کنارته. گناه داره . سعی کن قوی باشی به خاطر بچه هات

من خالم هم مثل شما اصلا بچه نمیخواست،، شوهرش معتاد بود همه بچه هاشم بزرگ بودن و باردار شده بود 3 تا دختر داشت و 4 امی هم دختر شد الان 14 سالشه مادرش همش میگه من تورو نمیخواستم یا میگه حداقل پسر میشدی بلکه تحملت میکردم اصلا بهش اهمیت نمیده مادرمم هر چقد با خالم صحبت میکنه متوجه نیست چه بلایی داره سر دختر خالم میاره در صورتی که دختر خالم خیلی ارومه و اصلا کاری به کسی نداره ولی خالم انقد خودخواهه نمیزاره جایی بره بچه بیچاره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی، ممنونم🖤✨خدایا شکرت برای همه چیز✨خدایا متاسفم،متشکرم، دوستتدارم،منوببخش✨یاضامن آهو✨با افتخار بگو: «أَشْهَدُ أَنَّ عَلیّاً وَلیُّ الله»✨اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.✨777هستم ✨ایران وطنم و تنم ✨ایران جان همیشه با استقلال و استوار باشی وچشم دشمناتو کوررر کنی✨ حجاب هرکس انتخاب خودشه 🖤اگه تونستید تاپیکای جالب احکام مذهبی و ختم قران و نماز و نذر صلوات و ایت الکرسی برای حاجت روایی منو تگ کنید حتما🖤