2777
2789
عنوان

اضطراب اجتماعی دارم🥲

90 بازدید | 13 پست

اضطراب اجتماعی واقعن دیونه کنندست 

جوری شده که همش تپش قلب دارم 

خیلیی سختههه واقعن:))) 

کسی داشته که خوب شده باشههه؟!

ینی اینجوریم که با همههه اوکیم و کسی نمیدونه اینو 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

با همه اوکیی؟ چجوری بعد اضطراب اجتماعی هم داری؟

بیین مثلن با خودم میگم الان برم باشگاه یا فلان جا با همه چجوری حرف بزنم و این حرفا 

ینی قبلش اینا هست 

واقن نمیدونم چجوری بگم:/ 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیین مثلن با خودم میگم الان برم باشگاه یا فلان جا با همه چجوری حرف بزنم و این حرفا ینی قبلش اینا هست ...

مثال میتونی بزنی؟ ی بارشو

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

نیاز دارم اضطراب اجتماعی داشته باشم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مثال میتونی بزنی؟ ی بارشو

آخه اضطراب اجتماعی فقط اوکی شدن با ادما نیسا 

مثلن فک کردن به اینکه من توی مغز بقیه چجوری ام نکنه فک میکنن من ی آدم بدم(یسری ویژگی) 

داری تو خیابون راه میری نکنه ی جای لباسم ی ایرادی داره نکنه بهم بخندن 

نکنه دلیل خنده و حرف بقیه من باشم.. 

نکنه فک کنن من خیلی تنهام و این چیزا 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

آخه اضطراب اجتماعی فقط اوکی شدن با ادما نیسا مثلن فک کردن به اینکه من توی مغز بقیه چجوری ام نکنه فک ...

این یکم وسواس فکریم هستا نیست؟ چون هی فکر میکنی. یکم مغزو تعطیل کن بعدم از کجا معلوم در موردت فکر خوب نکنن مگه ظاهرت مشکلی داره یا مگه قراره همه پسندت کنن اگه نکنن مگه چی میشه آسمون زمین میاد؟ اون دوز اهمیت دادن ب نظر آدما رو تو باورت کم کن. 

چرا😂🥲

بیش فعالی دارم😐

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

این یکم وسواس فکریم هستا نیست؟ چون هی فکر میکنی. یکم مغزو تعطیل کن بعدم از کجا معلوم در موردت فکر خو ...

ارهه صدرصد 

من چون بیش فعالم هسم .. هم زمان دلم میخاد کلی کار کنم فکر نمیزاره

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ارهه صدرصد من چون بیش فعالم هسم .. هم زمان دلم میخاد کلی کار کنم فکر نمیزاره

بنویس کارایی  ک میخوای انجام بدی. فقط سه تا شو تو لیست نگه دار خودتو قانع کن فعلا فقط همینا. یکم فشار از رو روانت کم بشه ی سریا رو بگو الان نمیتونم بعدا. 

بنویس کارایی ک میخوای انجام بدی. فقط سه تا شو تو لیست نگه دار خودتو قانع کن فعلا فقط همینا. یکم فشا ...

دقیقاا وقتی برنامه دارم اوکیم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

شاید عجیب باشه ولی منم بیش فعالم🫥🫥 خیلییمم زیاد ولی فکر و خیال زیاد میکنم .. نمیتونم تخلیش کنم اذی ...

نه نه من تمرکز دارم و وسواس فکری ندارم

بیش فعالیم از نوع هیجانی بودن. عدم کنترل احساسات و هیجانات🫠و خب این افتضاحه