2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بلند شو یه کاری بکن سرگرم کن خودتو شیطونو لعنت کن من خودم پارسال نزدیک بود خر بشم و... خداروشک ...

من مجردم گلم فشار خیلی زیادی رومه از همه لحاظ مالی احساسی خانواده و...

خو عزیزم شما نخون مگه گفتم صد در صد می‌خوام خودمو بکشم

نه من منظورم خودم نیست بخدا روزهایی تو زندگیم بود خیلی خیلی سخت ولی من همیشه با سختیها میجنگم بوده تو زندگیم یک ماه فقط نون خالی خوردم بوده یک روز دار و ندارم دود شد مثلا یه روز پول دو تا پژو صفر حالا این مالیش روحیشو نمیگم خیلی سختیها کشیدم ولی هر بار قویتر بلند شدم 

اگر میبینی دارم چیزی میگم چون امار خودکش میگن دومین کشور جهانیم وقتی خبر خودکشی جونی رو میشنم موهای تنم سیخ میشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

احساس خستگی و بریدگی که می‌گی یعنی داری سنگین‌ترین بارو تحمل می‌کنی، اما خودکشی راه حل نیست. دلیلش ممکنه فشار روحی، تنهایی، یا حتی یه افسردگی ساده باشه که آدما توش می‌رن توی یه تونل تاریک. باید راه‌هایی پیدا کنی که آرومت کنه، مثل حرف زدن با کسی که بهش اعتماد داری یا یه کار ساده که ذهنتو مشغول کنه. اگه حوصله نداری، قدم بردار، موسیقی گوش بده، یا هر کاری که حالتو بهتر کنه انجام بده. خودت رو نکش زمین.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من مجردم گلم فشار خیلی زیادی رومه از همه لحاظ مالی احساسی خانواده و...

عزیز دلم خدا کمکت کنه و به قلب و روحت آرامش بده ،متوجه ام چی میگی الان همه چه متاهل چه مجرد آنقدر مشکلات و غم و تنهایی ها دارن 

من خودم چون شرایط سختی رو گذروندم و به یه پوچی رسیدم و میخواستم هرجوری شده خودمو خلاص کنم قشنگ درکت میکنم ولی این شیطان لعنتی سعی داره آدمو نا امید و نامید تر کنه ،سعی کن قوی باشی الهی که خدا دست دلتو بگیره ❤️

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

مگه چی گفتم

هیچی گلم لامصب این کلمه خیلی حس بدی داره میگم یعنی بچه سال اینجا زیاده پسر همسایمون ۱۴ سالش بود این بلا رو سرخودش آورد بخاطر یه تَشر معلم 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫