ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!»
silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جملبه قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون تو این روزا به لر بودنم بیشتر مینازم🤍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام فقط لغو کاربری داریم همه چی می مونه و فقط نمیتونین پست بذارین و تاپیک بزنین کاربریتونم باز میمونه لغو کنم؟
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
سلام فقط لغو کاربری داریم همه چی می مونه و فقط نمیتونین پست بذارین و تاپیک بزنین کاربریتونم باز میمو ...
نه تورخدا حذف کن مساله مرگ وزندگیه مساله ازهم پاشیدن ی خانواده اس ...غلط کردم مسایل خانوادگی رو مطرح کردم فکر کردم درد دل وکسی نمیفهمه نمیبینه توروخدا پاکشون کن حذفشون کن تو رو خدا جان عزیزانت من دیگه نمیتونم بیام سایت کلا گوشیم در دستذس نیست هم تایپیکاحذف بشن هم کاربریم لغو بشه کلا
نه تورخدا حذف کن مساله مرگ وزندگیه مساله ازهم پاشیدن ی خانواده اس ...غلط کردم مسایل خانوادگی رو مطرح ...
چنین امکانی نداریم اخه
تاپیک میخواهین حذف کنین هفته ای سه تا میتونین بدین تو خصوصی
حذف کاربری نداریم اصلا یعنی اصلا چنین امکانی نداریم
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت