2821
2789
عنوان

پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 42 پست
الان زنگ زد چیبگم؟

من باشم اصلا در موردش حرف نمیزنم ،ی بار گفتین تموم شد رفت. 

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا شرایط منم بده هردومون خیلی ناامیدیم اما حیف رابطمون تموم کنیم همدیگه رو دوست داریم با همه سختی ...

عزیزم منم وضعیتم مثل شماست و کاملا میفهمم چی میگی

ولی وقتی وضعیتتون بده حداقل دعوا اینا نکنید تا لاقل رابطتون خوب باشه بتونین بقیه چیزا رو تحمل کنین

کلا اقایون هم خوششون نمیاد با زبون تند یچیزی رو بگی بهشون

یکم ب زمان نیاز داره واقعا الان این تویی ک باید بیشتر درکش کنی داغ مادر کم چیزی نیست تث الان ب نظرم ...

چه ربطی داره اصلا نمیشه اینجور قضاوت کرد من دوماهه کنارشم و بهم پناه آورده حالا یه بحث پیش اومده که نتو کوبیده تو سرم من شودم بده؟

چه ربطی داره اصلا نمیشه اینجور قضاوت کرد من دوماهه کنارشم و بهم پناه آورده حالا یه بحث پیش اومده که ...

بالاخره باید درکش کنی....معلومه خیلی پرتوقعی داغ بزرگی رو داره متحمل میشه ممکنه اعصابش سر بی ربط ترین چیزا بهم بریزه.نمیدونم دیگه

ما تو چهار سال یه بعد همو دیدیمدلم نمیخواد خرجمو بده خو

همون پولو خرج یه دختر دیگه می‌کنه بعدا 

قرار نیست خرج بده اما باید یکمم هزینه کنه مثلا هر یه بار که اون کادو میخره من براش کادو میخرم

چشم:)

فداتشم میدونم توام حق داری خب؟ 

ولی به احترام این تایمی که برای رابطتتون گذاشتی ی مدت سخت نگیر مطمئن باش یادش نمیره🫂

من فقط از دور قشنگم نزدیکم شو تا پشیمونت کنم "پروف خودمم کپی ممنوع

همون پولو خرج یه دختر دیگه می‌کنه بعدا قرار نیست خرج بده اما باید یکمم هزینه کنه مثلا هر یه بار که ا ...

کادو وظیفشه اما وقتی فعلا خونه بابامم چرا پول غذا و لباس و... رو بده برای تولدم ۲۰۶ کادو گرفت این فرق داره تا اینکه بخواد خرجمو بده....