2777
2789
عنوان

لایک کنید به نیتتون توحید بخونم

64 بازدید | 10 پست

هدیه به امام رضا ع و امام زمان عج💕

ان شاءالله هرچی خیره براتون اتفاق بیفته....من هیچی نیستم اما خدا دعای مارو در حق همدیگه مستجاب میکنه🥺💜💕

خدایا چه قدر دلم برای حرم امام رضا و جمکران تنگ شده🥺🥺🥺

چه قدر دلم میخواد یه بار تو عمرم برم مکه اما ...هزار تا اما و اگر و ولی داره.....

🥲🥲 کاش خدا کمکم کنه دل خانوادمو شاد کنم....تا کی باعث غصه باشم

اینا دل نوشته بودن...اگه دلتون خواست یه آمین برام بگین🩵🩵

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

آمین❤

ان شاءالله به همه آرزوهای قشنگت برسی🥰

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

یه مادر مسن تو خیابون دیدم

ازم آدرس بیمارستانو پرسید، هرچی توضیح میدادم بنده ی خدا متوجه نمیشد

باهاش یه مسیری رو رفتم تا راهو پیدا کنه ، یدفعه دیدم اشک تو چشماش جمع شده همینطور گریه میکنه🥺🥺🥺

گفتم چی شده مادر جان...گفت دخترم همسن شماست تقریبا و دانشجوعه...مشکوک به بیماریه ازش آزمایش میگیرن ببینن چشه

برای دل این مادر هم دعا کنید....ان شاءالله دخترش سلامت باشه💜

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امین 

لطفا شما هم برای باردار شدن من دعا کن خدا بهم یه دختر سالم و صالح و خوشگل بده 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

امین لطفا شما هم برای باردار شدن من دعا کن خدا بهم یه دختر سالم و صالح و خوشگل بده 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

حتما چشم🥰

ان شاءالله به حق حضرت زهرا س حاجت روا بشین

3 تا توحید میخونم از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج

ممنونم عزیزم خدا به وسعت دلتون بهتون ببخشه❤️❤️

حتما چشم🥰ان شاءالله به حق حضرت زهرا س حاجت روا بشین

الهی آمین 🤲🏻 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫