2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره از صبح خبرش هست

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

بنظرم باز خوبه از این دختر یه خبری شد

اون خانواده سما که بنده خداها اصلا خبر ندارن دخترشون الان زنده ست یا مرده؟ اصلا کجا هست

بی خبری بدترین چیزه 

کاش حداقل اگه دخترشونم فوت کرده جسدشو پیدا میکردن نه اینکه این همه سال بی خبر باشن

خانوم منجم🪐⭐️ اگه کارم داری امضامو بخون❌فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید و لطفا تقاضای خدمات رایگان نداشته باشید چون این شغل منه و بابتش دارم زحمت میکشم و تلاش میکنم، سپاس از درک تون🙏🏻 تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...اما خیلی از کاربرا توهین میکنن و نمیذارن کارمو درست انجام بدم برای همین تصمیم گرفتم تاپیکامو قفل کنم🫠

بنظرم باز خوبه از این دختر یه خبری شداون خانواده سما که بنده خداها اصلا خبر ندارن دخترشون الان زنده ...

اوهوم.

واقعا دردناکه.

گفتم تاپیک بزنم،دیدم همه پریدن بهم که تو سایت از صبح هست.خب من که نمیدونستم.

خوبه تکلیفش معلوم شد،البته کاش اصلا همچین اتفاقایی نیفته.

آره اون دختره که الان سه ساله نیست😿

داشت کرایه حساب میکرد مرده دید گوشی گرونه،خواست گوشیشو بدزده،دختره نذاشت،بعد ۲،۳ تا ضربه چایو زد،دختره مرد،بردش تو بیابونای تهران انداخت.

ماشین هم مال یکی دیگه بوده،که صاحب ماشن هم دستگیر کردن به همراه قاتل.

که چی مثلا،به خاطر یه گوشی شاید ۴۰،۵۰میلیون یا اصلا ۱۰۰ میلیون مثلا. خودتو قاتل و بی آبرو کردی که چی؟! که اعدام بشی و اون دنیا هم که عذابت قابل جبران نیست یا مقایسه نیست با اینجا.

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰